Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardwoman

test negatywny, luteina 3 dzien a okresu brak. WTF? ;o

Polecane posty

Gość hardwoman

chodzi o to że biorę luteinę już 3 dzień na wywołanie okresu , 3 razy dziennie pod język a okresu dalej nie ma. robiłam test a wynik jest negatywny. ile mam jeszcze czekać? miała któraś z was tak ? :D

Gość hardwoman
nie bede robić bo nie mam po co, zawsze robiłam to z zabezpieczeniem, i test wykonałam 1,5 tyg po spodziewanym okresie xd wiec ciążę na 100% wykluczam .

"Ty zanim zaczniesz lykac luteine zrob bete." A po co? Progesteron ma pozytywny wpływ na wczesną ciążę, więc na pewno nie zaszkodzi, a może nawet pomóc. Autorko trzy dni to dość krótko. Jak lekarz zalecił Ci ją przyjmować? Ja kiedyś, kiedyś brałam chyba przez 5 dni, a miesiączka przychodziła dopiero 3-4 dni po odstawieniu luteiny.

Gość hardwoman
mam brać przez 5 dni ;d czyli okres pojawi sie po odstawieniu? czytałam na innym forum ze dużo kobiet dostało okres podczas zażywania jej, także dlatego jestem zdziwiona :)

Bywa różnie, ale spokojnie czekaj. Dopiero jeśli nie pojawi się z tydzień po odstawieniu zgłoś się ponownie do lekarza.

Tak tylko luteine bierze sie na podtrzymanie e dowcipnie ... Jesli 1.5 tyg po @ to spoko. Ja mam 6 dni po spodziewanej @ i mam to samo.Niech szalk trefi te chiolerna @@@ wrrrrrrrrrrrrr.

Nie ma znaczenia jak ją bierzesz, na pewno ewentualnej ciąży nie zaszkodzi. I szlag, a nie szlak. 🖐️

Gość hardwoman
no dokładnie niech trafi . zawsze cykl wahał mi sie miedzy 32-36 dniami. a dziś ? jest juz 47 :/ dodam ze mam 19 lat i dużo stresów, moze to przez to ?

Jeśli często się powtarzają takie nieregularności nalegaj na zrobienie badań hormonalnych.

Ja zaczne od nastepnego cyklu lykac antyki ale ostnie miesiace pomimo hormonow w normie mam cykle po 32- 34 dni. Dzis mam 35 i nic...