Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Gość gfgfgfgfgf
le po co? Jak czegoś naprawdę potrzebuje to się pytam. alez to mają być tylko ćwiczenia,byś przestał się zastanawiac co dalej :P

Ale żeby się nauczyć gadać i nabrać doświadczenia, to trzeba zagadywać. Jak nie zaczniecie tego robić, to wiadomo że się nie nauczycie. Volk - Mi się czasem udawało ciekawie pogadać, a nie tylko tak nudno. Kiedyś byłem w lecznicy z kotem i zrobiłem prawdziwe show. 2 praktykantki chyba były to się zaśmiewały.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen - a po co Ci caly scenariusz ? Przeciez takie ukladane scenariusze i tak pozniej najczesciej nie wypalaja. Liczy sie spontan , improwizacja , kreatywnosc.

"alez to mają być tylko ćwiczenia,byś przestał się zastanawiac co dalej " Jak mam o coś zapytać to się nie zastanawiam ale gdybym miał poderwac to owszem i żadne cwiczenia tego nie zmienią. Nie ejstem typem spontanicznym, a takich kobiety uwielbiają. 🖐️ Ja wszystko analizuję

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen - jezeli probowales sie zmusic do spontanu to NA PEWNO wyszedles na idiote. Spontan - jak sama nazwa wskazuje - nie ma nic wspolnego z wymuszaniem. Ale i tak Twoja sytuacja radykalnie sie zmieni jak sie zakochasz. Wtedy bedziesz mial naped do dzialania.

Gość Zuzanna Amelia & 3
19:37 [zgłoś do usunięcia] SamotnikXI Na szczęście te "zakochanie" nigdy nie nastąpiło i nie nastąpi. Nie licz na to ze Cie to ominie. Za lekko by bylo.

Gość Zuzanna Amelia & 3
A to niby z jakiego powodu ?

Gość gfgfgfgfgf
ak mam o coś zapytać to się nie zastanawiam ale gdybym miał poderwac to owszem i żadne cwiczenia tego nie zmienią. nie zmienią ,ale od zwykłego ''która godzina'' moze zacząć się jakaś fajna znajomość Nie ejstem typem spontanicznym, a takich kobiety uwielbiają. Ja wszystko analizuję i dobrze ze jestes takim typem ,mozesz sobie analizować i kontrolować jak nabierzesz pewności to i spontaniczność w sobie odnajdziesz.

Gość gfgfgfgfgf
A jeszcze jak sobie pomyslę jak kobieta patrzyłaby na mnie, jak na dziwologą gdyby dowiedziała się o prawictwie w tym wieku, to już totalnie się odechciewa. urok tego forum ,a co taka dziewczyna zrobi?zemdleje rzuci ci cię ,czy cię wysmieje>? problemy są w twojej głowie,nakręcasz się niczym katarynka:P

gfgfgfgfgf Weź nie porównuj pytania o drogę, czy zwykłej rozmowy o pierdołach, do przejścia do konkretów. Zupełnie co innego i jedno z drugim rzadko kiedy się wiąże

Gość gfgfgfgfgf
o jakie konkrety ci chodzi?

Jakie przejście do konkretów? W takiej rozmowie nie mówić przecież, że chętnie byś ją przeleciał. Rozmawiasz ciekawie, czasem jakiś żart, czasem cos opowiadasz, pytasz ją.

Samotnik - nie masz o tym pojęcia. Dziewczyna na 99,99999% Ci tak nie pdopwie. Jeśli odpowie to jest po narkotykach, albo psychiczna.

Gość gfgfgfgfgf
Cześć, wiesz może która jest godzina?" "Spadaj małpo" moze się zdarzyć ,ale moje pytanie brzmi,chciałbyś z taką prostacką idiotką wybrac się na spacer? mam nadzieje ze jednak nie:P

Gość gfgfgfgfgf
Cześć, wiesz może która jest godzina?" "Spadaj małpo" moze się zdarzyć ,ale moje pytanie brzmi,chciałbyś z taką prostacką idiotką wybrac się na spacer? mam nadzieje ze jednak nie:P