Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Argen, nie pochlebiaj sobie od razu, że stylem. Raczej marnowaniem możliwości. Nie pamiętam co o laskach pisałeś, lecz wątpię by mnie to zszokowało jakoś. Frodo, Ty jesteś pieprznięty i to zdrowo🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kto z kim przestaje takim sie staje. Argen - jak bedziesz ciagle tu siedzial i mial za wzor Wielka Czworke to za jakis czas tez taki bedziesz i skonczysz tak jak oni.

Gość co to za czwórka
Argen skończy jak Korjonos.

Dokładnie Zuza. Argen, gdyby każdy się poddawał po porażkach odniesionych w wieku 17-21 lat to nikt nigdy by nic nie osiągnął. Wtedy wrz z nowymi doświadczeniami najłatwiej o porażkę. To naturalne, ale nie mogą one przesłonić wszystkiego. Dla mnie masz potencjał:) Frodo, dlatego nie piszę, że mówisz jak potłuczony tylko jesteś potłuczony skoro tak naprawdę myślisz.

co wy chcecie , jestesmy normalni tylko kazdy ma za sobą inne doswiadczenia z pannami i tyle

ale w uczuciach jakie panny ponoszą porazki? skoro mają więcej partnerów seksualnych od facetów? nie muszą podrywac

"Argen, gdyby każdy się poddawał po porażkach odniesionych w wieku 17-21 lat to nikt nigdy by nic nie osiągnął. Wtedy wrz z nowymi doświadczeniami najłatwiej o porażkę." Bzdura. Jeżeli ktoś odnosi same porażki w tym wieku to jednak jak najbardziej moe sobie dac spokój

Frodo, pisaliśmy już i naprawdę nie udawaj głupiego. Wg Ciebie kłamię i zmyślam, a na widok faceta o 190cm ściągam majtki. Jedyne co masz dla kobiet to pogardę i wyzwiska, skoro jestem kobietą to nie rozmawiaj ze mną bo to Ci uwłacza. Proste. Wiara, tak, bo każdy kto osiąga sukces to zawsze je odnosił. Porażki mogą być motywujące, tylko trzeba je odpowiednio przyjąć. Nie twierdzę, ze to jest proste, wręcz odwrotnie to jedna z najtrudniejszych rzeczy, ale zawsze lepiej spróbować grać niż oddać walkower. A porażki są częstsze gdy poznajemy nowe rzeczy, a dzieje się to najczęściej właśnie w młodym wieku. On jest jeszcze młody i może wiele zmienić w swoim życiu.

Wilku Nie, nie ściągasz majtek. Sama jednak przyznałaś, że liczy się też wygląd, pamiętasz taką rozmowę? A potem mi wciskasz, ze mój wzrost to nic takiego i JAKBYM MIAŁ CHARAKTER w porządku, to by mnie było stać na kobietę. I dziwisz się, że mnie takie gadanie irytuje?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Dlatego ja mowie , ze Argen zmieni zdanie dopiero jak sie zakocha. Wtedy nagle nabierze napedu.

"Jasne, poznał. Dość niedawno miałam z nim "przyjemność" wymienić parę postów. Kiedyś może i wydawał się ciekawszy, teraz już ratunek dla niego wątpliwy." Nie pamiętam rozmowy ale zapewne dostałaś to na co zasługiwałaś. Bywam rzadko na forum bo mam zaliczenia i masę nauki. "ale zawsze lepiej spróbować grać niż oddać walkower." Próbowało się i to nie walkower tylko nokaut. Kiedy miłość nas odrzuciła, ulitowało się nad nami okrucieństwo "On jest jeszcze młody i może wiele zmienić w swoim życiu" Wszyscy młodzi jesteśmy. Może pokręcimy się przed jakimś liceum bo tak młodo wyglądamy :D

frodo the niziołek "Wiele mu to nie da, on jest tylko pół cm wyższy niż ja." Ale ma mózg w odróżnieniu od ciebie.

Jak się zakocha na zabój, to pewnie mu nie wyjdzie, bo sie bedzie za bardzo stresował.

"Niezła myśl, dzięki !" Zaczaj się i zaciągnij jakąś w krzaki. I pamiętaj: to nie gwałt jeśli krzykniesz - niespodzianka! :D

frodo the niziołek "sama przecież lubisz wysokich co pisałaś wielokrotnie." I się tego nie wypieram, ale ja sama jestem Żyrafą, więc to co innego. A ty Mały już nie podskakuj, bo nudne się to robi. :)