Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci mają mnie za łatwą

Polecane posty

Gość Olka z kitką
najbardziej zwykle ci którzy chcieliby bzyknąć ale im się nie udało standard :D

Gość żywy_kamień
jak się nazywasz? moge sie założyć że myślą tak przez twoj sposob ubierania sie i zachowania.

Gość tłusta krowa na wypasie
kobiety z reguły sa załosne a tak naprawde ta wredne, złosliwe, msciwe, głupie analabetki i daltonistki slepe, głupie z psami przewodnikami ,wystarczy ze podasie takiej inna smycz od psa to polezie swiecie przkonana ze ten sam pies ja prowadzi co po niektóre te wiedzmy co sie okiem wymieniaja by cokolwiek zobaczy pozeraja mezczyzn robiac z nich robaki i swinie raz skurczysynów :P a same uwazaja sie za najidealniejsze i najcudowniejsze kobiety bez skazy :) łatwe sa w polsce ... dlatego mezczyzni rozgladaja sie za tymi ze sprawna para oczu bez smyczy i psa przewodnika... a takie sa najczescie za granica naszego cudwonego kraju jakim jest polska

Gość malwina z komina
krowa - dobrze sie czujesz kochanie? potrzebujesz uwagi lub kobiecego ciepla?

Gość tłusta krowa na wypasie
"krowa - dobrze sie czujesz kochanie? potrzebujesz uwagi lub kobiecego ciepla?" wyświnicie

Gość malwina z komina
ciezki przypadek z ciebie, zarowno intelektualnie jak i ortograficznie.

Gość trzeźwy mistrz Shun Di ZWYLF 6
Po to są laseczki by były ruchane!

fikusna ja tak sobie czekam kiedy ci sie w koncu znudzi prowakcja na tym forum :)

Salut śmiej sie smiej, ale to jest zenuujące z waszej strony, że porzadna dziewczynę macie za łątwą :O

Gość żywy_kamień
dobrze piszesz, niektóre laski to zwykłe k**wy. Mam fajne zainteresowania, gram w klubie w piłkę i dobrze się uczę, z wyglądem tez nieźle, mam kumpli i znajomych. Ale było kilka przypadków gdy poznałem niby fajną dziewczynę to wolały jakiś wyżelowanych ciot i gimbusów bujających się pod monopolowym. To zobaczymy jak za 10 lat będę miał własną firmę i kasy po sufit i wtedy zobaczymy laseczki, do ryja dostaniecie najwyżej. Ja powiedziałem koniec, chciałem na początku teraz już nie. Pewnie pod mostem wylądujecie co poniektóre, ale sajonara. Mało jest fajnych dziewczyn z klasą, takie z lupą po kątach trzeba szukać ;]

Gość zycie bez bab to najlepsze
blad faceci cie za powietrze . Wiadomo by podniesc swoja samoocene trzeba farmazony wbijac do glowy by nie zwariowac

Obcokrajowiec oczaruję taka polkę a potem będzie "wyszło szydło z worka" czy jak to tam jest.

Gość reserved+ban
nie, tlyko Polacy potrafią być tka chamscy ja jestem miłym Polakiem

Gość asdfghmjhmj,
po chooj odpisujecie tej debilce?

nie polacy tylko nazywaj rzeczy po imieniu twoje przydupasy z uczelni. Przeciez ty w ogole nie wiesz jak wyglada prawdziwy swiat. Tylko w kolko uczelnia dom czasami biblioteka 🖐️

Gość żywy_kamień
ja chciałem na początku teraz już nie chce, po prostu nie mam czasu na pierdoły z dziewczynkami, po co mam latać za nimi, same przychodzą do mnie a ja leje na nie jak na psa i cześć ;]

ale co net? Ktos tu fiku nazwal latwa? bo tylko sie przewijaja epitety z nia zwiazane.

Gość żywy_kamień
co net, co net? bez facetów jeszcze byście w szałasach mieszkały, ale zawsze pretensje jakieś muszą być

a nie jesteś łatwa? Inna kobiety to oczekują diamentów, limuzyn, cudów na kiju, a Ciebie można mieć będąc tylko zakochanym brunetem w okularach. Phi...co to za wymagania? :P

Gość żywy_kamień
równouprawnienia im się zachciało, to do kopalni nawalaj teraz

ale co ona moze dac mi w zamian ? wieczne marudzenie?

Gość żywy_kamień
zaraz usłyszę: ohh, nie masz szacunku do kobiet i nie jesteś dżentelmenem ohh za dużo mieszacie baby ;]