Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eugeniaaia

Co myslicie o takim zwiazku

Polecane posty

Gość eugeniaaia

Facet zona dzieci, druga kobieta z ktora tez ma dzieci.Zwiazek z dwiema kobietami jednoczesnie i z kazda ma dzieci.Czy waszym zdaniem to normalne?

Gość nie. i nienormalni
są: on i żona (chyba najbardziej, że to toleruje). kochanka zresztą też ma na bani. znasz takiego gościa?

Gość eugeniaaia
Znam takiego goscia, jestem ciocia ich dzieci, siostra tej drugiej z kobiet.

Gość nie. i nienormalni
to na pocieszenie powiem, że Twoja siostra jest najmniej porypana z całej 3 :D ale powiedz, czemu ta jego żona to toleruje??? swoją drogą, facet to nieskrobany drań :O

Gość nie. i nienormalni
i jak on to logistycznie załatwia? tydzień u jednej, tydzień u drugiej?

Gość eugeniaaia
Jego zona tego nie toleruje, musi to znosic, nie ma wyboru, religia jej zabrania zostawic meza. Czy ja jako siostra jednej z nich, mam prawo brzydzic sie nim?

Gość nie. i nienormalni
No pewnie, że masz. Masz nawet taki obowiązek! Każdy zdrowo myślący człowiek brzydziłby się takim śmieciem :O A jaka to religia nie pozwala jej odejść od męża- węża?

Gość eugeniaaia
Maja ustalone dni w tygodniu.Mnie osobiscie brzydzi taki zwiazek, problem w tym, ze tylko mi, reszta rodziny to toleruje i wrecz uwielbia tego zlamasa.

Gość eugeniaaia
muzulmanka jest. Piszac o rodzinie mialam na mysli rodzenstwo i rodzicow, oni to toleruja.

Gość nie. i nienormalni
To dziwne i niepokojące. A może on daje Twojej rodzinie dużo kasy i dlatego go popieraja? Bo jakoś nie wyobrażam sobie innego powodu. Facet jest oszustem, lawirantem, krzywdzi dwie kobiety, łamie normy społeczne. Dno.

Gość nie. i nienormalni
Czyli on jest arabem? :D

Gość eugeniaaia
Dla mnie to tez dziwne, a dla mojej rodziny dziwna jestem ja, bo nie potrafie tego zaakceptowac.

Gość edytaaaaaaaaaaa
Masakra jaki cwany.... harem sobie buduje:) no to gratuluję. A co na to druga kobieta i dzieci jego żony bo chyba są juz starsze?

Gość nie. i nienormalni
Jeśli on jest ciapaty, to zmieniam zdanie: Twoja siostra jest jednak najdziwniejsza z całej 3. Jak można w ogóle spojrzeć na ciapatego? :D Nie mówiąc już o tym, że żonaty i dzieciaty... Nie szanuję białych kobiet, które robią sobie dzieci z murzynami, arabami, cyganami, etc. Ta sytuacja jest 100% CHORA.

Gość eugeniaaia
Nie wiem co na to dzieci ktore ma z zona.Moja siostra i jej dzieci nie maja kontaktu z tymi drugimi dziecmi.Nie wiem czy one widza o istnieniu drugiej kobiety ich ojca i o tym, ze maja przyrodnie rodzenstwo.

Gość eugeniaaia
Ja tez uwazam, ze to chore, napisalam tutaj dlatego, bo moja rodzina uwaza inaczej, dla nich chora jestem ja.Przestalam rozmawiac na ten temat z rodzina, bo uwazaja mnie za chora.

Gość nie. i nienormalni
Opowiedz coś więcej- jak Twoja siostra się władowała w tę relację?

Gość eugeniaaia
Wracala z kolezanka stopem z imprezy, on sie zatrzymal.Wymienili sie numerami tel, a potem spotkali na dyskotece.od samego poczatku siostra wiedziala, ze ma zone i dzieci i mieszkaja z nim w polsce.Odradzalam jej ten zwiazek, ale to niczego nie zmienilo. Ja go poznalam w szpitalu, kiedy urodzilam dziecko, przyjechala z nim do szpitala.