Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość \Amanda/

Moja córka uderzyła mnie w brzuch kiedy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość ubakk lecz się na głowę
jesteś psycholką trzymaj się z dala od ludzi takich jak ty izoluje się...

Gość ej o co chodzi,
a gdzie ta wypowiedz?

Gość uuuuuuuuuuppppppppp
dwa klapsy, śmiechu warte

Gość .Amandaa
Masz psy ? Biedne psiaki :O

Gość .Amandaa
Spasujcie, gołym okiem widać że ubak to nox, ten sam styl normalnie żal uuu ale dno nox

Gość ubakk
to taka suka i ścierwo rodzi dzieciaki i je wychowuje ? żal

Gość ubakk
twój bachor z brzucha jest daunem, lepiej je wyrzuć psom

Gość .Amandaa
Dosłownie dwa klapsy normalnie współczuje tak skrzywionej psychiki nox i tej drugiej :O :D

Gość .Amandaa
No ty dziecko z downem byś psom rzuciła, żałować możemy że tymi starzy tego nie praktykowali, tatuś pewnie cię robił przez skarpetkę, albo bomba ci wybuchła w kołysance innej możliwości nie ma by stać się takim doownem haha

Gość AMANDA ZDECHNIESZ WRAZ Z PŁODE
M SWYM :O

kuźwa co ty sb wyobrażasz ja rozumiem klapa w dupę dać można ale bez przesady to małe dziecko, wiesz jakie może być zazdrosne że będzie teraz dwie księżniczki, a nie jedna ukochana curcia , kurwa ja mam teraz 16 lat od 3 lat jestem emo, bo gdy miałam 13 lat urodziła sie moja siostra, kiedyś tańczyłam rodzice przychodzili na moj każdy wystep każdy zawsze byli ze mną po 2 miesiącach od narodzin tej suki mojej siostry miałam mistrzostwa tańca i wiesz co kurwa nie było ich ze mną byłam tam sama z trenerką ,kurwa i potem juz nigdy nie pojechalam na zaden wystep zamknelam sie w sobie ,rodziców wgl nie interesowałam zaczęłam obracać sie w złym towarzystwie i biorę od czasu do czasu narkotyki a wiesz przez kogo przez ukochaną córunie rodziców , wiec wiesz pamiętaj o tym co ci napisałam musisz traktować je równo ja wiem ze pewni ety myślisz ze beda rowno traktowane ale to male dziecko potrzebuje wiele wiece j uwagi i starsza będzie zaniedbywana

Gość .Amandaa
Daun to cię robił. Muszę cię opuścić nie samym kafe człowiek żyje, potem wpadne to ci może odpisze trzymaj się, powodzenia w drodze po rozum

Gość .Amandaa
Irena bardzo współczuje ale zapewniam że u nas tak nie będzie, a i raczej nie możliwe byś miała 16lat co nie ?;)

Gość nienormalni jestescie
hehe strasznie naskoczylyscie na autorke ze wpieprzyla dzieciakowi... proponuje odgrzebac topic jak dzieciaki wlozyly kota w mrowisko i poczytac jak okreslacie te dzieciaki i co byscie z nimi zroibili....pocwiartowali, zabili itd....a stron bylo kolkadziesiat, normalnie psychiatra sie klania.

Gość .Amandaa
A co to kobieta w ciąży chora na cos jest ? Żałosny argument jak ty cała patolozko

Gość wsiowa babka
Matko bosko...a co to ma być😠 Skąd wy macie takie słownictwo

Gość nienormalni jestescie
Amanda nie przejmuj sie tu siedza same debile wychowane bezstresowo co potem wrzucaja koty w mrowisko...

przystosowałam się do środowiska dzięki przyjaciołom w podobnej sytuacji do mnie mam po co rano wstawać

Gość .Amandaa
Irena to cię rodzice chyba w chuja robią bo nie możliwe byś miała 16lat naucz się liczyć a potem się wypowiadaj masz rocznikowo 15lat

Gość wsiowa babka
Nie popieram klapsania dzieci,ale to co pisze to coś pod nickiem ubakk to jest dopiero patologia. Dziecko ,gdzie ty sie wychowujesz ,czyżby pod brama więznia.

Gość .Amandaa
Ubak daruj sobie bo jak widzę twoje wypowiedzi to je po prostu przewijam bo nie chce mi się w kółko czytać to samo :) zacielas się chyba co normalne zresztą w twoim środowisku.

rocznikowi mam 17 ale urodziłam się w sierpniu wiec mam nadal 16 kurwa ciesz sie ze ty miałaś udane dzieciństwo wsiowa babko bo ciekawe czy bys miesiąc w mojej skórze wyrabiłą

Gość .Amandaa
Uwierz mi że takie klapsanie nie wpłynie źle na dziecko, pod warunkiem że nabroi, poleciła mi to znajoma psycholog która zna sporo przypadków takich jak moja córka i uwierz mi że słowem do niej nie dotrzesz

Gość ubakk
psycholog jej kazała bic dziecko :D:D:D:D:D osz ty kurvo pierdolona, trza cie wysterylizować , jakim prawem robisz dzieciaki śmieciu

Gość .Amandaa
Dobra irena skończ bo jedziesz mi patologiom, pewnie do ohapu chodzisz. w takim razie zmien nick bo wprowadzasz w błąd

Gość wsiowa babka
irena-----nie wiem o co chodzi ,to co napisałam było do ubak.

Gość .Amandaa
Znajoma psycholog deklu, w twoim środowisku takich nie ma ;)

Gość ubakk
chyba sprzataczki ze swojego monaru sie poradziłas bo psycholozki to ty na oczy w zyciu nie widziałaś :D:D:D ja w swojej rodzinie mam psychologów na twoje nieszczęście debilko z nizin społecznych :D:D:D

Gość wsiowa babka
Amanda ----- a Ty jestes matka 5 latki i spodziewasz sie drugiego?