Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Niezauwarzalny

Co zrobic ?

Polecane posty

Gość Niezauwarzalny

co zrobic jestem z kobietą juz 6 lat ,mieszkamy na swoim mieszkaniu urodził nam sie chłopczyk ma prawie 3 latka od 2 lat dzien w dzien sie kłocimy o cos o bzdety itd. poczatki zwiazku były fajne, piekne itd.. potem czylem ze cos bylo nie tak klamala mnie ja tez zaczolem ja kontrolowac widzialem ze cos sie dzieje to nei zastanawiajac sie szukałem czegos innego poznalem po czasie zajebistą kobiete z ktorą w zyciu tak sie nie czulem podczas zadnej rozmowy wciagły mnie sprawy internetowe zostałem maniakiem mozna powiedziec piszac i grając z nią , moja podczas tego wszystkiego zdradziła mnie z swoim byłym dowiedzialem sie o tym bo wypisywala na kartkach wszystko co robiła z nim o nas itd ..ze robiła mu LODA nawet tam pisało cieple bulki mu robiła ,sory kor.. nie moge tego zapomniec ja ani razu nie zdradzilem jej w sesie seksu ,ale zadawalem sie piszac z kobietami na necie ktorymi juz znalem uczucie do narzeczonej zanikało,Mam prace dobrą dobrze zarabiam 4 tysiaki jak nic ona siedzi w domu od 4 lat na co dzien zajmuje sie dzieckiem i mieszkanie choc ciagle balagan, moje znajomosci zakonczylem ,od czasu od czasu pogram sobie na kompie wracajac po pracy w gre ,procz tego jakis czas staram sie poswiecac dziecku, jak wybuchnie awantura miedzy nami to siadam do kompa by zbic cisnienie bo sie boje ze cos sie stanie ja nawet od 6 lat nie poznalem ani jej matki ani ojca,malo tego 3 lata temu poszla z byłym na urodziny ojca mi mowiac ze tata impry nie robi..jak bym mogł jakos zycie sobie ułozyc raz szczesliwieto nawet kompa nie musze miec w domu wszystko bym zrobil dla kobiety ktora tak naprawde by mnie pokochała. dzieciak cierpi widzac to wszystko boli mnie to chciałbym mieszkac tylk oz dzieckiem bez narzeczonej ,pracy tez nie chce stracic nie wiem jak sobie mam poradzic doradzcie cos ? Ale sam nie dam rady praca i dziecko nie wiem w kotrą strone uderzyc ? .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować