Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinek44

Dziewczyny, kobiety co myślicie o takim "podrywie"

Polecane posty

Gość cinek44

otóż mam 18 lat i dziś jadą autobusem naprzeciw mnie siedziała piękna dziewczyna, od razu zwróciłem na nią uwagę jak weszła do autobusu bo było mało ludzi. siedziała tak dale mnie ale naprzeciw, ja ją prawie ciągle na nią patrzyłem, aż w końcu chyba to zauważyła bo również zaczęła się patrzeć w moją stronę i odwracać wzrok patrząc na mnie. nie wiem co mi się stało a z reguły nie jestem na tyle odważny żeby podejść do ładniej nieznajomej i zacząć rozmawiać, ale po chwili mnie jakoś wyrwało i podszedłem do niej i mówię... "cześć jestem Marcin, widzę że tak spoglądamy na siebie co chwilę może warto porozmawiać. a ona mówi hej ja jestem Monika no faktycznie jakoś tak" i tak zaczęliśmy rozmawiać przez 10 minut jazdy, a dziewczyna zrobiła się aż czerwona na policzkach i jak wysiadała dała mi swój numer fona chociaż nie prosiłem o niego i mówiła żebym zadzwonił co myślicie o takim "podrywie" czy widzieliście podobne albo wam się może przytrafił taki?

Gość lkkkkkkkkkk
no i fajnie 🖐️

Gość cinek44
dodam, że codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu... Myślicie, że jak zaproszę ją do wspólnego zgadywania, to dostane dodatkowe punkty w jej oczach?

Gość goooooogooooooooo
:D🖐️

Gość cinek44
heh, dzieki w sumie nie wiem sam jak sie na to odwazylem, chyba wyglad mnie powalił i to spogladanie na siebie :D

Gość cinek44
to jak myślicie, zgodziłaby się na taką zabawę?

Gość wizynd
i co będziesz z nią pisał, trzeba kręcić bajere dalej.

Gość killer0912
No i fajnie, że sie odważyłeś :) Dziewczyny bardzo lubią odważnych facetów. Masz u niej na starcie dużego plusa :) Teraz tego nie zepsuj i zadzwoń :D

Gość cinek44
no wiem,że mam plusa i to chyba wielkiego! :D dzwoniłem do niej i umówiła się ze mną już jutro. chyba musiałem jej się też spodobać...

Gość krowwwaaaaa
jak najnormalniejszy podryw na swiecie co az zadko sie zdarza mi sie zdazaja takie ze stoje i albo stoje ół godziny wryta albo sie histerycznie smieje albo jeszcze cos innego

Gość krowwwaaaaa
ostatnio to mam wrazenie ze kolesie d mnie podchodza badz zagaduja tylko po to by mi podokuczac ale mam juz coraz lepsze techniki spławiania ... jestem obojetno miła az do bolu :)

Gość Rita26
Przecierz to już było z 2 tygodnie temu :p

Gość cinek44
Lubuje się w konsumpcji stolca, na spotkaniu poproszę tą dziewczynę aby udostępniła mi swoją grotę nestle do skosztowania jej kupki.