pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 no co? chcę mieć kurczaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 sadaj i opierdzaj jajo swym cieplkym gazem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wsadź se w łiłę i trzymaj Napisano Czerwiec 3, 2012 przez 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
call me maybe 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 musisz zeswatać koguta z kurą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reterterrterr Napisano Czerwiec 3, 2012 Musisz je zapłodnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 ale jajka to ja mam więc na chooj mnie kogut und kura? łiła odpada. nie będę ryzykować, że mi się wykluje i będę rodzić piskle. noł łej koorwa a jak wsadzę w stanik między dwa tzytze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 delikatne niewinne Niewiasty jak Ty nie pierdza a jezeli juz to delikatnie i subtelnie by jajo nie peklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 ja się w pierdzącym tańcu nie piertolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najpierw trzeba mieć te Napisano Czerwiec 3, 2012 tzytze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LooVrideR (R) Napisano Czerwiec 3, 2012 Pozdrawiam Środkowym Palcem "boję się , że jak przyiebię z grubej rury i pęknie" Chciałaś chyba napisać "z grubej kiszki"Kotku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
call me maybe 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Twoja mama też miała jajo, jednak żebys sie urodziła potrzebny był jej kogut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 no coś tam mam do diaska jajko jedno ocieplą tak w 50% :O z grubej doopy może nawet być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to może włóż je do ust Napisano Czerwiec 3, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaaaxxxxxxxxxx 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 chyba już po sezonie kurczątkowym, ale nie ręczę za mą teoryję mi się 2 tygodnie temu wykluły pisklęta wkładasz jaja pod kurę i ona je grzeje, zakradasz się ukratkiem za kilka tyg do kurnike, paczysz a tam takie małe żółtka ale szybko rosną więc po kilku tygodniach możesz zrobić pasztet z kurcząt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 kurva, ale czemu ja mam je wgle wkładać w swoje ciało? chodziło mi o jakieś domowe sposoby wyhodowania kurczaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaaaxxxxxxxxxx 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 i porządna kura wale nie potrzebuje koguta do szczęścia , o! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 dzięki piczka, właśnie na taką radę liczyłam to biegnę do lodówy po jajo i schowam je do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbcv Napisano Czerwiec 3, 2012 a co jesteś chłopakiem ? Chłopcy mają jajka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 chłopcy mają jądra debilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaaaxxxxxxxxxx 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 eee to ma byc jajo od kury a nie z lodówy potem będzie chodziło za Tobą jak za kwoką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
call me maybe 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 no to za kilka tygodni się doczekasz, ale zbuka w łózku. ale co to dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 ale w lodówce też jest kura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje małe dwa tzytze ochoczo Napisano Czerwiec 3, 2012 się toczą nie dając odpocząć oczom, bo i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda cała Napisano Czerwiec 3, 2012 Chlopcy mają nie jądra , nie jajka tylko JAJA !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaaaxxxxxxxxxx 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 ja to od zawsze myślałam, że mówi się dzbuk a nie zbuk, no ale jak kto woli musisz zakraść się do jakiegoś kurnike i podkraść kurom jajko, jeszcze ciepłe nie muszę chyba dodawać, że masz nałożyć przebranie lisa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trza go ogrzewac Napisano Czerwiec 3, 2012 stałą temperaturą np. żaróweczką przez 21 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 co? zboka? super :D ktoś tu sobie zapisuje moje stopki ciekawe kto ps - grzywka mi się dzisiaj ułożyła tak wykoorwnie , że o jejku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość knunhb Napisano Czerwiec 3, 2012 musisz na allegro albo ebay kupic inkubator i tam je trzymac ale nie mam pewnosc czy sie wykluja wiem ze tak robia w hodowlach papug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam to w ulubionych cytatach Napisano Czerwiec 3, 2012 na fejsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaaaxxxxxxxxxx 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 albo włóż do piekarnika , zawsze to jest wygodniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach