Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela z religia tv

chcecie wiedziec jak schudłam 9 kg w 9 tyg i chudne nadal?

Polecane posty

Gość aniela z religia tv

otóż kochane przed wielkanocą jakoś to było postanowiłam sobie że: 1.zero cukru 2.nie slodze kawy herbaty 3.nie jem slodyczy wcale 4. oliwa z oliwek zamiast oleju 5.jesc poza tym to co lubie i zawsze jadłam i ......... efekt jest taki ze chudne srednio 0,8-1,1 kg na tydzień i jaką dostałam ładną cere. Nie katuje się dietami- nie uprawiam sportu chodze tyle co chodziłam jem to co jadłam poza cukrem:) juz nigdy slodyczy nie bede kupowac - i wiecie co jaka to oszczednosc zawsze jak jechalam do marketu po zakupy na caly tydzien to 400 zl szlo a jak nie biore slodyczy cocacoli czekolad zelkow i innych pierdoł to 300 starcza czyli 100 tygodniowo szła na to co powoduje otylosc raka i inne paskudztwa schudłam i jeszcze schudne 5 kg i bede miala swoja wymarzona wage

Gość aniela z religia tv
nikt nie skomentuje>:(

Gość byvxxx
chwalisz się czy zalisz, i tak jesteś tłusta świnią z cellulitisem 🖐️

Gość Lampeczka001
show must go on :)

Gość aniela z religia tv
juz nie jestem tłusta:) nigdy nie byłam raczej korpulentna

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ja jakoś nie jem słodyczy, nie pije żadnych napojw słodzonych typu cola, soki tylko czysta woda nie słodze i nie chudne!!!

Gość aniela z religia tv
a ja owszem moze dlatego ze sie upaslam tymi slodyczami glownie a teraz jak je odciełam to organizmowi tych kalorii brakuje - ale pomylscie kawa slodzona 2 lyzeczkami cukry to jakies 60-70 kalorrii X2-3 kubki dziennie olus napoje do tego to pomyslcie ile to jest kalorii nie potrzebnych ja dzsiaj zjadlam tak 3 krmki rano chleba z maselkiem i szyneczka talerz zupy pomidorowej ziemniaki z kurczakiem i surowka na kolacje 2 kromki chleba z maslem i miseczka salatki warzywnej plus do tego kilka kaw jedna herbata troche wody mineralnej gazowanej szklanka soku z marchwii wlasnej roboty i szklanka soku z pomaranczy wlasnej roboty

Gość aniela z religia tv
aaaaaaaaaaaaaa i najwazniejsze dzisiaj zero ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOO papierosów