Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no może czy nie?

Czy facet z rodzaju casanova może się zakochać?

Polecane posty

Gość wilgotna 13
przed niczym nie chroni dlaczego ? chodzi że słaby czy co ?

Znałam takiego faceta casanove ( który co prawda miał urodę typu szczurek, ale widocznie miał większą sprawę w spodniach, bo co wieczór miał inna laskę). Ustatkowal się z jakąś panna i wszyscy się cieszyli. Po 3 ech latach wyszło że spał z wszystkimi koleżankami żony, rozstali się a on uciekł za granicę pieprzyc co się da. Na fb zdaje z tego relację. A najlepszy jest fakt że wstawił tam zdjęcie ex żony z podpisem MOJA SPECJALNA KOBIETA :D po tym nie wierzę że taki ze taki typ może się zmienic, dopóki ma sprawnego penisa to będzie pieprzyl wszystko i tyle.

Gość wilgotna 13
wiesz bo ja pytam bo do mnie coś przyjaciel chce się dziwnie "nieudolnie" zbliżyć

Gość no może czy nie?
nie, tu chodzi o to, że wielu ludzi uważa, że bycie w związku, nawet bardzo udanym, nie chroni nas przed zakochaniem się w kimś innym

Gość wilgotna 13
charmsy typu szczurek ? :-D

Gość no może czy nie?
a z tym zdjęciem niezła jazda

Gość wilgotna 13
no może czy nie? bo to prawda akurat :-) zawsze może znaleźć się ktoś ciekawszy lub może się wiele zdarzyć szczerze ja tak troche mam ale ni zdradzam jak jestem w związku

Gość no może czy nie?
No pewnie cos w tym prawdy jest, ale mam nadzieję, że nigdy nie skretynieję do tego stopnia, żeby polecieć za tym naszym podrywaczem :-)

Gość no może czy nie?
tak sobie tu wesoło gawedzimy, nawet mi się humor przez to poprawił, szkoda jednak że w dalszym ciągu ta historia co się zaczęła wykluwać między moim kumplem i kumpelą może mieć mało zabawne skutki :-(

Gość wilgotna 13
ja nie mówie żeby polecieć za "podrywaczem" jak to ujełaś ale mówie że nawet jak ktos ma dobry związek i jest zajęty to też widzi innych ludzi inych mężczyzn a niektórzy mogą być ciekawsi niż z tym co jesteśmy :-)

Gość wilgotna 13
ja nie mówie żeby polecieć za "podrywaczem" jak to ujełaś ale mówie że nawet jak ktos ma dobry związek i jest zajęty to też widzi innych ludzi inych mężczyzn a niektórzy mogą być ciekawsi niż z tym co jesteśmy :-)

Gość wilgotna 13
wybaczcie że dwa razy to samo ale tak mi się klikneło

Typu szczurek :D wystające siekacze, taka mysia mordka. Taki pocieszny facet, niepozorny a tu takie ziolko.

Gość wilgotna 13
charmsy dlatego ja nie oceniam po wyglądzie to znaczy oceniam czy facet jest przystojny i mi sie podoba ale nie oceniam jego charakteru przez wygląd

Gość no może czy nie?
W mojej rodzinie krąży taka historia, że ciocia usidliła ponoć takiego ogiera i była z nim szczęśliwa do końca (wujek już nie żyje). podobno po latach rozstała się z gościem, który uchodził za wzór cnót, ale o coś tam jednak poszło. Wtedy rzekomo napatoczył się pierwszy casanova naszej rodziny i stracił głowę dla mojej cioci i był zapatrzony jak w obrazek do końca :-) . Ale coś mi się wydaje, że to było tylko takie żartobliwe gadanie na temat wuja i że żadnej pociechy w tym przykładzie szukać nie powinnam

Gość wilgotna 13
no może czy nie? ty lepiej na niego tak nie gadaj bo stracisz przyjaciółkę

Gość wilgotna 13
twoja przyjaciółka przechodzi fascynacje tym "podrywaczem" wiec pewnie ją wykorzysta ja zauważyłam że faceci jak już nie zdobywaja to się nudzą...a na to cierpi z kolei twój przyjaciel moim skromnym zdaniem :-)

Gość wilgotna 13
charmsy a colin farrelll to co ? ok 175cm wiec raczej niski choć trzeba przyznać że dosyć przystojny też ma opinie "ogiera" i tym naiwnym kobietom od razu cieknie po udach...

Gość Hitman008
jesteśmy bardzo wrażliwi :) to tylko takie pozory, bo kobiety lubią skurwieli :)

Gość wilgotna 13
hitman już cie nie lubie mój facet wiecznie grał w tą głupią gre....

Gość Hitman008
A co ma piernik do wiatraka? :)