Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja ;)

dieta odchudzanie na zawołanie ;)

Polecane posty

Gość Ja ;)

Hej ! :) mam pytanie do dziewczyn, które stosowały diete "Odchudzanie Na Zawołanie". Wiem, że były już wątki na ten temat, ale były one najczęściej rozpoczynane kilka lat temu. Także mam do was wielką prośbę, a mianowicie: Czy któraś z Was mogłaby mi wysłać tę dietę na e-mail ? Wiem, że były podawane linki do ściągnięcia tej dietki, ale ja sobie z tym nie radze, bo mi się wyświetla to jakoś po "chińsku", a nie umiem zmienić ustawień bo mam obcojęzyczny komputer :( Więc będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś z Was będzie tak miły i wyśle mi ją na adres: joanna.kamila37@wp.pl Z góry dziękuję. Opinie już sobie czytałam, ale nie zaszkodzi dowiedziec sie jakichś "świeżych" informacji, a i wskazówki od doświadczonych też mile widziane :D Dzięki wielkie :D

Gość Ja ;)
To co nikt ? ;) Może jednak ktoś odpowie ? :)

Niestety masz chyba błędny adres. Nie udało mi się wysłać wiadomości. Pozdrawiam

Gość Ja ;)
@ : moniks77 nie no adres jest dobry napewno nie wiem czemu nie dało się wysłać, ale dzięki i tak że chciałaś :) też pozdrawiam i czekam na innych :)

Gość Ja ;)
tak doszło dziękuję :) tylko że znowu mi sie to otwiera jakoś po "chińsku" :( w jakim programi to trzeba otworzyć? po prostu nic nie rozumiem bo mam ten cholerny obcojęzyczny komputer...pomożesz? dziękuje Ci jeszcze raz tylko co dalej ? ; )

Musisz otworzyć za pomocą Foxit Reader:) Tylko nie wiem czy posiadasz taki program? Lub coś co otwiera PDF:)

Gość Asia ;)
Matko, ale ja głupia jestem ! ;) dzięki Ci ogromne ! :D

Gość Asia ;)
jejku przepraszam że tyle pytań zadaje i pewnie masz juz mnie dość, ale nie wiesz czy moge tem program pobrać za darmo z internetu?

Gość Asia ;)
O.K. już nie trzeba :) przepraszam że tak Ci zawracałam głowe... jeszcze raz dziękuję Ci za pomoc :) ściskam serdecznie :D

Gość Ja ;)
sorki, że znowu jakieś pytanie, ale skąd wziąć tą wersję turbo? :)