Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierścioch

Piosenki i wyliczanki z dzieciństwa/lat szkolnych

Polecane posty

ja znałam troche inaczej z tą kocicą, co,s było o wyskakiwaniu przez okno i że na dworze było dużo dzieci hehe

Gość sdssdsw
Siała baba mak, nie wiedziała jak dziadek wiedział, nie powiedział, a to było tak. Siała baba mak, nie wiedziała jak, a dziad wiedział i powiedział, dostał dziesięć lat.

jedziemy na wycieczkę, bierzemy misia w teczkę, a misio jak to misio, zrobił w teczxkę sisio, a teczka była chora pojechała do doktora a doktor był pijany, przykleił się do ściany a ściana była mokra, przykleił się do okna, a okno było duże, wyleciał na podwozrze, na podwórzu były dzieci wrzuciły go do śmieci, a w śmieciach były szczury, wrzuciły go do dziury

Gość sdssdsw
Ślimak, ślimak, wystaw rogi, dam ci sera na pierogi, jak nie sera, to kapusty od kapusty będziesz tłusty.

Gość margarynka.
a w dziurze byla maka pan doktor puścił bąka

Gość cena mojego życia
halo halo tu Londyn, tam blondynka, tu blondyn, on wyciąga metrowego, ona krzyczy nie rób tego, ona ucieka, a on za nią, ona pada, a on na nią, krewka z brzuszka leci, rodzą się dzieci :D

A pamiętacie z kolonii:P:P my dziewczyny zgrana paka my Zniszczymy chłopski ród upokorzymy chłopaka jak podskoczy damy w dziub hejo hej nananan weź za rekę chłopca swego i nad rzeką utop go i zawołąj hejo hej o jednego dupka mniej

Gość ...trzepak...
Palec pod budkę bo za minutkę budka zamknięta cyk cyk cyk więcej nikt. Chcesz cukierka? Idź do Gierka, Gierek ma to ci da, a jak nie ma to ci da kopa w dupę i papa! Anka skakanka zamknij sklep, przyjdzie policjant da ci w łeb! fajne czasy :)

Gość margarynka.
zakochana para jacek i barbara barbara sie ubiera a jacek ja rozbiera piekne czasy :)

Boys boys sabrina na golasa boys boys ma cyce aż do pasa boys boys latała samolotem boys boys kochała się z pilotem i jeszcze taki wierszyk o pociągu osobowym ale nie mogę sobie przypomniec

Gość mat5678
żadnej, nie interesowało mnie, co tam inni sobie "wyliczają"

Gość beatasmarkata
ja znam trochę inną wersję ;) my dziewczyny zgrabna parka my zniszczymy chłopski ród, jak znajdziemy , dobijemy , będą przepraszali nas. bo ci chłopacy to lalusie trzeba znaleźć im mamusie , by pieluszki im zmieniały i na spacer zabierały. kiedy przyjdzie dyskoteka każdy laluś z niej ucieka, jeden goni do drugiego i pożytku nie ma z tego . weź pod rękę chłopa swego i nad rzeką utop go i zawołaj hejo hej o jednego głupka mniej. ja Cię nogą ale ścisk ja cie wodą ale chlup ja cię drzwiami , taka miłość miedzy nami ;D

Gość Agattka.
ene due rike fake torba borbaósme smake eus deus kosmateus i morele bax

Gość beatasmarkata
leci komar leci , dupa mu się świeci , walniesz go gazetą i dalej nie poleci . hej siup tralala zabijemy komara . hej siup tralala zabijemy go. pójdziesz pod stodołke walnąć małą kupkę a tu nagle komar ugryzł cię w dupkę. hej siup tralala zabijemy komara. hej siup tralala zabijemy go ;) fajny topik ;)

Gość ...trzepak...
u nas była wersja- a panna migotka zgwałciła dziś kotka ;)

zabawa w łapankę ;) ... trzeba było przebiec tak do mamy-gąski, żeby wilk nie złapał. -gąski gąski do domu!! -boimy się! -czego?? -wilka złego. za lasami za górami ostrzy zęby pazurami...