Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyEcstaxyDream

to moja wymyślona idealna postać, którą chciałbym być

Polecane posty

Gość MyEcstaxyDream

181-183cm, 85kg czystych mięśni 41 w bicepsie tatuaż na lewym ramieniu, tak od parku na bicepsie i tricepsie magister wychowania fizycznego, pare lat trenowania sztuk walk, zrobione papiery na trenera mma i na ratownika wodnego swoje mieszkanie dwu pokojowe, ładnie urządzone toyota rav4 i aby mieszkała ze mną pewna kobieta w której bylem kiedys masakrycznie zakochany no... to jest ta moja postac ktora chcialbym byc szkoda, ze nigdy nic nie osiągne z tego co wyżej wymieniłem :) ale czesto fantazjuje co bym robil, jak sie zachowal itp.. będąc tym kims :)

Gość MyEcstaxyDream
gówno sie znasz

Gość loveless
a ja : 170, wosy do polowy plecow w odcieniu ciemnej czekolady, brazowe oczy,50kg (tu konczy sie rzeczywistosc), proporcjonalna i wymodelowana sylwetka, piersi w rozmiarze C, twarz o lagodnych rysach wyksztalcenie wyzsze : po historii sztuki i polonistyce, znana pisarka fantasy domek z ogrodem sredniej wielkosci, urzadzony w calosci przeze mnie, sypialnia w stylu indyjskim, w lozku maz, mezczyzna z ktorym teraz jestem. dwojka dzieci- chlopcy, trzy psy : ten co mam go teraz + seter irlandzki masci kasztanowej, beagle/plochacz holenderski zadnych chorob i problemow w mojej rodzinie, spokojne szczesliwe zycie

Gość MyEcstaxyDream
up

Gość MyEcstaxyDream
eh