Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomiclark

co lepsze?

Polecane posty

orbitrek czy bieganie (w miejscu ) ??? dodam , że już nie biegam po dworku normalnie , po ulicach , bo jakoś nie ma chętnych za bardzo :) no lenie !!:D a ja sama to , nie bardzo jakoś :D no więc po czym lepsze efekty ? orbitrek czy bieganie w miejscu ? pozdrawiam ..

Gość etrghjmyt
jhgfd

efekty beda tym lepsze im wiecej pracy wlozysz i bardziej diety dopilnujesz, nie ma znaczenia czy bedziesz biegac, maszerowac czy wchodzic na taboret.

no ok.. zdaję sobie sprawę z tego :) ale jak już to co lepiej wybrać ? dodam , że pzy ćwiczeniach z orbitrekiem miałam bóle , problemy ze stawami kolanowymi .. a niby on nie powinien obciążać w przeciwieństwie do rowerku czy nawet samego biegania przy bieganiu miałam również jakieś małe problemy ze stawami , a to biodrowy staw , kolanowy itp . ale przeszłoo po czasie..

autorko w żadnym wypadku nie mam zamiaru cię urazić ale przebiegnij się po świerzym powietrzu, dotleń mózg i wtedy pomyśl o korzyściach jakie daje nam bieganie powodzenia

zdaje sobie sprawę z tego , że o wiele lepiej i korzystniej na pewno jest bieganie po prostu na świeżym powietrzu i dystansowo! ale sama jak zaczne biegać to to nie potrwa długo , iż mi się zaraz znudzi i będę wymyślać mnóstwo powodów do tego aby nie biegać dziś , jutro .. a w domku to jakoś łatwiej idzie.. ale jednak orbitreka wybiore dzieki .