Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

no i się zabił :/

Polecane posty

Gość ilciaaa dobrze ci pisze
"normalna dziewczyna zamiast siedziec na formum- zadzwonila by na policję powiedziala o podejrzeniach a potem raz na zawsze zerwala kontakt z bylym..choc nie wiem jak trudne by to bylo." no i co nam teraz napiszesz?

Gość kalynka maja
dzwoń!!!! a jak nie to daj mi numer i ja zadzwonie !

zerwałam bo nie wytrzymałam nerwowo. Miałam dość jego dołów, z których nie dało się go wyciągnąć, ciągłego gadania o śmierci i zazdrości :/ to były wakacje i jak nie było mnie 3 dni to myślałam, że on przyjedzie do mnie by mnie pilnowac bo mi nie ufał (jak to małolacie).. A wierszyk to nie o nim ! napisałm go bo .. no nie wazne ale nie dotyczy się jego .. !

Gość Kasia1987x
Rozumiem cie... Nie martw sie, bylam kiedys w podobnej sytuacji. Strasznie ciezko z taka osoba, kiedy ta osoba nas obwinia. Zglosilam na policje. bedziesz im tylko musiala podac jego adres i oni wszystkim sie zajma, sprawdza czy nic mu nie jest. Trzymaj sie

nie mam numeru matki a na policję nie zadzwonię. Mam policjanta w domu :/ jeszcze mnie zamkną o to, że sięzadaję z 5 lat starszym facetem:/

Gość m a
bosz ludzie po co wy nakręcacie te fantastkę dajcie już spokój :O

Gość wiesz co?ty pusta lalko?
bawisz się jego uczuciami mimo,iż wiesz jakie ma problemy emocjonalne.Zerwanie kontaktu to zerwanie,nie na 3 miesiące tylko na stałe!czego ty oczekujesz?kręcisz się koło niego i tylko d u p e mu zawracasz no to wychodzą cyrki

Gość hehehe dobre:jeszcze mnie
zamkną za zadawanie się z 5 lat starszym no comments

dobra, nie ważne. Żyje czy nie spróbuję o nim zapomnieć. Trzymajcie kciuki :( spróbuję do niego ie pisac na gg itp ..:(

a właśnie, że zamkna. Mój ojcic jak była sprawa o gwałt powiedzial, że zadaje sie z 5 lat starszym facetem, który pewnie mnie molestuje (co było nieprawdą) to uznała sędzina , że jetem zdemoralizowana i gdyby nie to , że ojciec jes policjantem to zamknęli by mnie w ośrodku :/ mimo tego, że dobrze się ucze i nie sprawiam problemów wychowawczych

Gość hehehe : spróbuję nie pisać na
gg,no twoje teksty mnie powalają

Gość kalynka maja
nie wkurwiaj mnie!!! tylko zrób coś gówniaro zasrana! moze można jesczez pomóc!

Gość aha,no super,a zgwałcił cię
kto? czy to też ma być owiane tajemnicą,żeby dodać tragiczności twojej historii?

pierdole czy zyje czy nie. to on się bawił moimi emocjami i uczuciami a nie ja jego :/ Dobranoc wszysttkim.

Gość kalynka maja górą!
no dobrze jej napisałaś. I co ty na to g ó w n i a r o z a s r a n a ?

Gość ilciaaaaaaaaa
problemy to ty bedziesz miala jak facetowi sie cos stanie a ty nie zaregujesz.... wiec zrob cos poki jeszcze mozesz a potem udaj sie do psychologa bo to nie jest normalne zachowanie

Gość takie tam szczere
bez urazy ale dla takiego paszteta to zaden facet by palcem nie kiwna zeby cos zrobic. zerknij na swoja 2 fote jestes ostrym kaszalotem, watpie zeby mi przy takiej jak ty staną no i wygladasz jakby jebało ci z mordy.

Gość kalynka maja
dobra pierdole to sama zadzwonie, powiem, ze mieszkasz w KRK i wiesz coś na temat prawdopodobieństwa próby samobójczej i podam link do tematu, ty zimna suko bez serca!

Gość glixe masz coś
na oku śmoiesznego? a o medalu zapomnij,już nic nie napisze bo co ma napisać?