Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolciaaa12213231

Jezu zakochalam sie w bogatym chlopaku:(

Polecane posty

Gość Karolciaaa12213231

No wiec tak: Poznalismy sie na...egzaminie prawa jazdy 2 lata temu:) Razem czekalismy przez zdawaniem, trwalo to z 30 minut i wymienilismy sie numerami. Pare dni po poznaniu mialam juz chlopaka, dalej z nim rozmawialam itd. Zerwalam z nim 2 miesiace pozniej, jednak wtedy on zaczal spotykac sie z dziewczyna. Od 2 lat widzielismy sie rzadko, bo on studiuje w UK, wiec w polsce jest przez 6 miesiecy. Teraz jestesmy wolni i zaczelismy sie spotykac, byla niewinna kawa + kino, bylo super:) Na 2 randce mnie pocalowal:) Zadzwonil do mnie wczoraj i zaprosil na sushu do siebie. Chcial po mnie przyjechac, jednak ja powiedziaalam mu, ze sama dojade kolejka WKD a stacja pare minut od jego domu. Dal adres, przyszlam i ...zamurowalo mnie. Duza willa w Podkowie Lesnej, porsche na podjezdzie, sauna w srodku. Pochodze ze skromnej rodziny i nie wiem jak to bedzie wygladac. Ja go uwielbiam, jednak niewiem czy to wszystko uda nam sie.

Gość krowwwaaaaa
no tylko nie posikaj sie ze sczescia

Gość picca und HLEP and patyczak 69
I tak poumieracie!

Gość Karolciaaa12213231
Nikt nie moze nic normalnego powiedziec? Ja naprawde nie jestem przyzwyczajona do takich rzeczy, cale zycie w bloku, cale zycie na osiedlu, cale zycie w swoim miescie. Nie wiem jak sie zachowac, strasznie dziwnie sie czuje z tym

widac, ze podjarala cie jego kasa, a siebie oczyma wyobrazni widzisz opalajaca sie w jego wielkim ogrodzie, pijaca drinki i jedzaca 'susz' buahahaha

Dajcie jej spokoj. Sam bym sobie sushi zjadl :) Nie wiem jak Ciebie odbiora Jego rodzice bo mozliwe, ze spodziewali sie 'bogatej dla bogatego'

Gość primo voto@
ciekawe czy będzie miał przewrócone we łbie na dłuższą metę...on albo jego rodzina kasa ma to do siebie, że lubi prać mózgi słabym ludziom

Gość niezla z ciebie mitomanka
ale doprowadz szczegoly bo to sie kupy nie trzyma :D

Gość MISTRZ und LORD Józef 666
W USA lepiej edukują, niż w UK!

Gość le....
Jeśli pomimo ubóstwa rodzice Cię dobrze wychowali to nie masz się czego obawiać, że popełnisz jakąś gafe "na salonach". Najważniejsza jest kultura i dobra znajomość savoir vivre'u. No chyba, że faktycznie pochodzisz z motłochu to pozostaje Ci jedynie kupić podręcznik do savoir vivre'u i czytać po nocach. Powiedzmy, że jestem w przeciwnej do Ciebie sytuacji i ostatnia moja dziewczyna nie wiedziała nawet jak posługiwać się nożem do ryby ... Także podkreślam jeszcze raz na ile jest to istotne, bo czasem zwykła kolacja z rodzicami może być bardzo krępująca ....

Gość prawdopodobnie ... ...
syn SB-ka dorobkiewicza .... chcesz mieć teścia zbrodniarza?? A syncio z pewnością buco bo tacy są zawyczaj synusie dorobkiewiczów