Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

spanking i policzkowanie

Polecane posty

Ster: oj to już tak bardziej perwersyjnie. To Ty jego bijesz, czy on Ciebie?

niesamowite doznania nieporównywalne do niczego a jeszcze jak sa poprzedzone poprzednimi zachowaniami na ulicy ....

25...- ja to on , a ona bije jego :) cóż za grengolada:) ale można się połapać prawda?

Bardziej lubisz przyjmować policzki, czy wymierzać? To zależy od partnerki, czy jesteś dominujący, czy uległy? Jak to jest.

25 - latek, bo coraz bardziej daje się we znaki moja sucza natura :( to mnie podnieca ;) na razie nie szukam Pana, ale już wkrótce będę :P

dark - to wszystko zależy od okoliczności no i oczywiście Partnera - potrafię czerpać przyjemność z obu zachowań , postaw i doznań obecnie jestem w związku gdzie to ja jestem stroną uległą i to ja otrzymuję policzki ...i nie tylko ;)

carolina - a więc sucza natura daje się we znaki- i co za wyrachowanie - wkrótce będę szukać Pana :) Pan sam musi cie znaleźć

A powiedz jeszcze jeśli możesz, czy w obecnym związku czasami zamieniasz się z partnerką rolami, czy w tym konkretnym jesteś zawsze uległy?

dark - to w obecnym związku musi wyjść od ZPartnerki , ale zdarza się i jest oczywiście realizowane

oczywiście - srapon i dildo jest w użyciu ;)

do tego dochodzą klamerki na sutki i ich gryzienie a ostatnio doszło podniecające podduszanie oczywiście w granicach bezpieczeństwa!

jestesmy ludźmi dojrzałymi i emocjonalnie i fizycznie - chociaż młodzi jeszcze:) - trzydzieści kilka i czterdzieści parę lat

nie , oczywiście że nie mam nawet takie niepisane prawo do tego przywileju

a może dziś znów ktoś chętnie porozmawia na ten remat?

Gość zniewolisz mnie?
Ster, ja chętnie z Tobą porozmawiam na ten temat.

Gość Qwalsky
Ja bardzo lubię czasem strzelić kobietę po twarzy. Nie za mocno, tylko tak, żeby ja lekko zapiekło. Chodzi głównie o ten element podporządkowania. Oczywiscie, lubię nie tylko po twarzy, choć policzkowanie ma w sobie chyba najbardziej podniecający ładunek.

Gość kuczyk
Spanking jest to rzecz cudowna, być może najcudowniejsza ze wszystkich przyjemności z odcieniem seksualnym jakie zna świat. Zarówno dla Kobiety kładącej się na kolanach Mężczyźnie, który spuszcza jej majteczki a następnie po klapsach i masowaniu jej wypietej gołej pupy, w celu rozgrzewki będącej w istocie seksualnym rozbudzeniem, przystępuje do bicia jej pasem albo podobnym narzędziem, jak i Mężczyzny sprawiającego jej lanie. Wbrew tego co się sądzi o laniu, wymaga ono niesłychanie dużo delikatności, taktu i empatii, aby odgadnąć ile klapsów i batów Partnerce potrzeba do osiągnięcia spełnienia. Każde przekroczenie granicy, którą można wyczuć tylko empatycznie. Przekraczając tę niewidzialną granicę można Kobietę tylko skrzywdzić i zniechęcić. Spanking jako sposób na uzyskiwanie niebywałej wręcz przyjemności i ogromnej satysfakcji nie został jeszcze odkryty w skali powszechnej, praktykują go nieliczni. Mam bardzo udane życie spankingowe z Partnerką z którą spotykam się od ponad pół roku. Ostatnio oboje postanowiliśmy nasz bilateralny układ rozszerzyć. Jeśli taki klimat kręci cię Czytelniczko, zapraszamy Cię do nas, stworzymy trójkąt. Czekamy Stefan i Agatka

Gość gość
Witam szukam zainteresowanych tematem spankingu itp bart00stycz@gmail.com

Gość gość
Zona uwielbia jak bije ja po pysku i mowie ze jest k***a i bede ja j***l ja dziwke podnieca ja to i mie tez

Gość mordka do bicia
Gdyby jakaś dziewczyna z Wielkopolski chciała potrenować sobie policzkowanie na moim pysku, to zapraszam do kontaktu.

do bicia chyba mnie nikt nie przekona. Oczywiście nie mówię o delikatnych klapsach w pupę, które tak właściwie są masażem bardziej niż biciem ale bicie i policzkowanie - w to nie wchodzę