Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska03

czy pigolki zawiodly

Polecane posty

Gość kaska03

Witam wszystkich wiem że już mogło byc podobne pytanie więc prosze mnie nie krytykować odrazu.Biorę tabletki Cilest od 4 miesiecy ostatnio zdarzyło mi sie zapomnieć tabletki od ostatniego stosunku z mężem mineły juz 3 tyg bo niestety nie ma go w pl. zaczełam juz nastepne opakowanie tabletek ale mam jakies dziwne przeczucie ze jestem w ciazy bardzo boli mnie podbrzusze i jajniki najbardziej jak wstaje.Zrobilam juz 3 testy ciazowe i wszystkie sa negatywne czy po 3 tyg daja one juz 100 % pewnosci ze nie jestem w ciazy. Mamy juz synka 8 miesiecy wiec nie wiem czy nie bylo by za wczesnie na kolejne dziecko do lekarza chyba też za wczesnie proszę o jakaś rade

Gość Nasz-Koliberek.pl
Jeżeli minęły już 3 tygodnie to jak najbardziej możesz udać się do lekarza na badania. Wg meni nie ma ryzyka ciaży,ale musisz zacząć cykl tabletek od nowa,zresztą na ulotce jest wszystko napisane.

Gość mala ja 90
nie chce straszyc ale poczytaj w necie jak wiele bylo wpadek po cilescie...

Gość kaska03
tak jak pominelam ta tabletkę zrobilam 7 dniową przerwe krwawienie z odstawienia wystapilo wiec nie wiem co mam myslec zrobilam juz 3 testy kazdy z innej firmy i wszystkie negatywne.Czy naprawde przez pominiecie tej 1 tabletki moge byc w ciazy nie pamietam juz z ktorego tygodnia jej zapomnialam a czy do lekarza nie za wczesnie to dopiero 3 tyg od stosunku czy juz tak wczesna ciaze wykryje lekarz skoro testy sa negatywne

Gość piiiiiiiiiii
nie jesteś w ciąży! ja od lat biorę anty. różne, zdarzyło mi sie nie raz zapomnieć i w ciąże nie zaszłam. Biorąc anty naprawdę nie tak łatwo zajść w ciążę;) bez obaw! poza tym testy wykazały ze nie ma ciąży, wszystko wskazuje na jedno

Gość ja jestem ja
moja siostra wpadła dwa razy