Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweliinkaa

Tatuaz cytat :)

Polecane posty

Gość eweliinkaa

Chciałabym zrobic tatuaz . Cos w stylu - niczego nie żałuje. Szukam czegos od dłuższego czasu , jednak sam cytat , który napisałam powyżej wydaje mi się trochę oklepany , a zalezy mi na czyms czym bede sie kierowała w zyciu i wolałabym zeby sentencja byla conajmniej na dwie linijki. Proszę o pomoc :). Cytat bedzie w języku francuskim więc jezeli ktos juz ma gotowy pomysl, bede bardzo wdzięczna . Jezeli nie - nie ma problemu , sama go przetłumacze. Dziękuje :)

Gość Kamil 01
napisz: Moj kwiat czeka na Twojego bananka.

Gość eweliinkaa
rzeczywiscie, adekwatnie do pytania :).

Gość fdsaarasaa
i po co ci ten tatuaż? Na pokaż, żeby pokazac jaka to ty jesteś szlachetna czy co? Jeśli ktoś w coś wierzy to się nie musi z tym obnosić i pokazywać na zewnątrz, liczy się to co w głowie a u ciebie widać- pustka

Gość maleoczika
fdsaarasaa - u ciebie niestety widać te pustke bardziej dziecinko

Gość eweliinkaa
tatuaz według Ciebie jest miarą szlachetności ? Nie pytam się o Twoje zdanie na temat mojego tatuazu, o zgodę też sie nie . Tu się kłania umiejętnośc czytania ze zrozumieniem. Widac "pustka" :)

hej ja mam 3 tatuaze z czego jednen to sentencja "per aspera ad astra" zaraz Ci pokaze jak to wyglada to moze cos do swojego dodasz;) link wstawiam z projektu z neta bo nie bede sie rozbierac do foty;)

Gość eweliinkaa
Przecudowny :D. dziękuje :)

Gość eweliinkaa
nie robie go narazie, tylko staram się zdecydowac :). wiem, z czym ma byc związana moja sentencja, nie umiem tylko ubrac tego ladnie w slowa, dlatego załozylam tutaj temat :). NIe wiem po czym wnioskujesz, ze podpowiada mi jakis "glupek" . Ja jestem wdzieczna za pomoc :)

eweeelinka ja Ci nie napisalam ze masz to zrobic;) tylko Ci pokazuje jak ja swoja sentencje ogarnelam bo moze sie zainspirujesz;) co do tego ze jestem "glupek" to widocznie sam nim jestes bo moja sentencja znaczy co innego niz to co chce autorka ale tak to jest jak sie jezykow obcych nie zna i laciny od francuskiego nie odroznia. proponuje sie cofnac do szkoly na nauke jezykow i czytania, bo w zadnym poscie nie napisalam ze autorka ma zrobic tak jak ja tylko pokazalam jej jaki ja mam a to roznica;) widac nieudacznicy sie do komputera dobrali xD

Gość samiec alfa z kafeterii
ja mam swastykę na klatce piersiowej, na prawym ramieniu napis "white power", na lewym "Sieg Heil" i "14/88", a na plecach orła Wehrmachtu 🖐️

Gość eweliinkaa
swietnie ;d. niezly pomysl.