Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syzyfwf

w 2lata zarobiłem na dwa mieszkania

Polecane posty

Gość Syzyfwf

Robiłem jak robol, u naszych zachodnich sąsiadów, w Rzeszy :) zarobiłem ponad 200tys. Miałem już 60tys więc kupiłem dwa mieszkania. W jednym mieszkam drugie wynajmuje za 1000zł zarabiam 1900jako pies więc mam prawie 3tysiaki, jedyny minus taki że większość znajomych ma już żony i dzieciaki :)

Gość amanda z mouxtion
bardzo tsnie te mieszkania, ale pogratulowac!!!

Gość sdfwdgr
jak rozumiem to jakieś mikro kawalerki?

Gość 999 Milord666 und Prezydent997
Szwaby und polaczki to wyzyskiwacze są!

Gość Syzyfwf
Nie są to apartamentowce, a mieszkania owszem tanie jedno za 160tys drugie za niecałe 130. Jeszcze wziolem trochę kredytu, ale spokojnie go spłace

Gość Syzyfwf
Kiedyś w przyszłości może sprzedam te mieszkania i kupię coś większego albo dom, ale na razie jestem sam więc to mi wystarczy

Gość Syzyfwf
Moje odczucia co do niemców, niektórzy to naprawdę spoko ludzie, na początku byłem uprzedzony do tego narodu ale przekonałem się do kilku Niemców

Gość to muszą być gdzieś w pipidówi
e, bo w dużych miastach takie ceny się nie zdarzają. No chyba, że jakaś totalna ruina do remontu

Gość Syzyfwf
We wrocławiu, spokojnie można znaleźć w dobrym stanie mieszkania, choć sam to co wynajmuje wyremontowalem

Gość Syzyfwf
Sorry ale dobre 50 procent mieszkańców miast typu łódź poznań mieszka w takich więc nie wiem co ty chcesz.. Jedno to moje w bloku 4 piętrowym, tamto mieszkanko na 8piętrze..

Gość Syzyfwf
Wejdz na allegro w dobrym stanie idzie znaleźć, nie chce mi się teraz szukać nic ale sobie popatrz.. Oczywiście mieszkania nie są ulokowane w centrum haha

Kilka lat temu bylo mozna kupic kawalerke za 60 000, w centrum Poznania. Pozniej strasznie ceny poszly w gore. A co do Autora - gratulacje, nie musisz sie obawiac o przyszlosc.

Gość to muszą być gdzieś w pipidówi
hmm w warszawie są inne ceny :( Poza tym z tego co piszesz to jakiś rynek wtórny z olbrzymimi czynszami pewnie. Myslałam, że nówka sztuka :)

Gość kkkkkoooooooooooooo
o boze, czytanie ze zrozumieniem!! przeciez pisze gośc wyrażnie,ze 60 tys miał juz odłozone a ponad 200 zarobił, ponadto wziął kredyt. W mojej miescowości (zielona góra) mozna za taką kwote trafic na 2 pokojowe.