Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa12345

Ból podczas głębokiej penetracji

Polecane posty

Gość problemowa12345
przy analu zakladasz mezowi nogi na ramiona??

Gość problemowa12345
dzięki uspokoiło mnie to trochę że nie tylko ja tak mam, że nie musi to byc od razu jakas przyczyna choroby tylko poprostu tak mam, mam tylko nadzieję że to nie wpływa na moją płodnosc.

Gość problemowa12345
sperma wyzarla mi mozg

Gość ja terz
Tak mam i nie jest to przyjemne nie mogę żadnej pozycji poza klasyczną po cichutku delikatnie itd... Chodziłam do ginekologow i nic nie stwierdzili sex mi zbrzydl ze strachu nie uprawiana sexu facet hmm zły ale powiedziałam ze boli mnie jak niewiem i marszów niedam rady. Dodam ze mam dwoje dzieci i nie mam 15 lat tylko 30

Gość problemowa12345
ja terz: najpierw to się weź za słownik ortograficzny a potem za seks, bo widać kuleje u Ciebie ortografia... Jak Ty chcesz dzieciom w lekcjach pomagać skoro sama jesteś głupia!

Gość ja terz
Błąd w nicku mi jak byk wylazl bo pisze z tel i źle nacislo mi sie

Gość ja terz
Ortografie znam ale tu mam.ustawione tak ze samo układa wyraz i wychodzi kilka słów czasem nie popatrze i samo źle wklei wiec proszę mnie nie obrażać bo to nie moja wina

Gość mam to samo co i ty
I akurat mam tyłozgięcie. Wiem od ginekologa, nie jednego, a dwoch nawet, że takie ustawienie macicy może powodowac dyskomfort przy niektórych pozycjach seksualnych , jak równiez silniejsze bóle menstruacyjne. Więc dziewczyno, jak nie masz tyłozgięcia, jednostek chorobowych, a twój mąż ma średnią krajową, to po prostu bzykaj się w pozycjach, a których cie nie boli. Miałam kiedys faceta z ponad przeciętną "średnią" i to był hardkor, szukalismy pozycji, w której mnie nie będzie bolalo, a prawie w każdej bolało:-o ja mam tyłozgięcie:-o moja znajoma ma normanie ułozona macice i podejrzewam, że z końską średnią by jej bólu nie sprawiło:-o