Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maracuja12

czy słoiczki Hipp są ok?

Polecane posty

Gość maracuja12

podajecie? jak nie to jakie inne proponujecie?

Gość amanda z mouxtion
są ok, tam samo jak bobovita i gerber, u nas krolowala bobovita, teraz juz jemy normalne obiady, a wczesniej dawalam na zmiane raz obiad ugotowany raz sloiczek. z hipa ryba z brokulami i makaronem tagliatele, jakos tak, smakowalo baardzo

Gość maracuja12
tak pytam, bo widziałam np. wczesną marchewkę. Ja zaczynam rozszerzac dietę wiec chyba lepiej ugotowac jakis drobiazg samemu.

Gość eeeeeenooooo
coś ty przecież Hipp to największy syf ...najlepsze krajowe bobovita, gerber.

Gość Właśnie , co za pytanie
Hipp to najgorsza marka :D.....a tak na poważnie to głupie pytanie zważywszy na to że Hipp to znana na całym świecie najlepsza marka od prawie 100 lat , tylko w pl to oczywiście świeży towarek i nowość a te gerbery i bobovity to można wsadzić sobie w dupę bo tyle warta jest ich jakość tak naprawdę.

Gość maracuja12
własnie nie mieszkam w pl i nie mam bobovita to jak jest z tym hippem, kosmetyki mają super

a dla mnie czy to gerber czy hipp, to wszystko jedno nie sądzę, żeby hipp był gorszy od bobovity i odwrotnie

Gość maracuja12
a czesto dajecie niemowlaczkom? od keidy dawałyscie słoiczki?

ja niestety gotowałam sama młody nie zjadł w życiu żadnego słoiczka he he

Gość hoggacia
Bzdury. Jak.sie otworzy sloik hippa,to nawet by to czlowiek sam zjadl. gerber i bobovita za to maja tak oblesny zapach,ze az strach sie tym pobrudzic. Moja.corka w kazdym razie hippa jadla bardzo chetnie,a wszystko inne ledwie tknela

jest taki owoc, nie pamiętam nazwy śmierdzi po otworzeniu strasznie, żeby go zjeśc nie wolno wąchać ale ma bardzo dużo wartości w składzie podobnie moze być ze tymi słoiczkami nie wszystko złoto co sie swieci ale nie neguję bron boze używania ani hippa, ani niczego innego

Gość holcia
mój synek najbardziej lubi obiadki z hipp. z bobovity też zje ewentualnie. gerbera jakoś nie toleruje mimo że nie jest wybredny bo zje wszystko co mu dam i nie ważne czy to ze słoiczka czy sama coś ugotuję. ale częściej je dania ze słoiczka. ja też nie mieszkam w pl i mam do wyboru tylko hipp, nestle i jakieś jeszcze tylko nazwy nie pamiętam. uważam że hipp jest najlepszy.

Gość hoggacia
No jak kto lubi,sla mnie jedzenie to nie samo zywienie,ale i wrazenia zapachowe i smakowe,smierdzacego nie zjem chocby nie wiem jak bylo zdrowe. A akurat jesli chodzi o sloiki,to nie mysle,zeby ktoras firma uzywala smierdzacych ale bardzo zdrowych owocow dla podniesienia walorow zdrowotnych

ale to było tylko takie porównanie, skład moze być dziwny, tj. zmieszany z innych warzyw niż hipp i już zapach nie fajny i ja wcale nie mam nic przeciwko niczemu, tak tylko piszę