Iwchr 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Kto z was stosował albo stosuje diete HCG z kropelkami? Może macie jakies wskazówki albo opinie na jej temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam nie wiem na czym ta dieta polega-I nie chce wiedziec :p Jestem z wyksztalcenia polozna :) gonadotropina kosmowkowa hmmm zdecydowanie nie Polecam dziewczynon ktore jeszcze nie rodzily a planuja potomstwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwchr 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Jest naprawdę skuteczna i bez efektu jojo- 1,5 roku temu moja koleżanka schudła na niej blisko 20kg i naprawde efekt jest niesamowity. To mnie własnie mobilizuje:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Nie wiem jaka bedziesz dawke przyjmowac ale Mozesz porzadnie sobie rozregulowac cykl :( Albo zajsc w ciaze :) Jesli nie znalazlas nic o skutkach ubocznych proponuje poczytac angielskojezyczne portale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Ja pracuje w uk nie wiem czym sie faszerujecie I skad masz hormon Tak czy siak nie warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach