Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Satyr

Jaki kierunek?

Polecane posty

Gość Satyr

Jaki kierunek wybrac? - Geografia UJ/UMK, specjalizacja turystyczna lub społeczno-ekonomiczna? - Geografia z historia (pedagogiczne) UWr - Regionalistyka UL - Teatrologia AT/UAM/UJ - Filozofia UW/UJ/UAM/UMK/ew. UWr - Turystyka historyczna UG - Gospodarka turystyczna UE Poznan - Turystyka UMK/SGGW/UAM - Pedagogika-arterapia UMFC Warszawa - Filologia polska, historia, historia sztuki (+ASP Warszawa), kulturoznawstwo (UAM/UMK/UJ/UW/UKSW/UWr) A teraz o mnie- interesuja mnie zarowno historia, literatura, teatr, sztuka i geografia spoleczna. Z matematyka nie mam wielkich problemow, ale nie lubie tego przedmiotu. To samo z chemia, biologia i geo fizyczna. Ale blagam nie mowcie nic o informatykach, inzynieriach itp.

Gość Kamil 01
ginekologie

Gość Juliettaaa
najlepiej północno-wschodni :classic_cool:

Gość agataa123
Geografia UJ/UMK, specjalizacja turystyczna lub społeczno-ekonomiczna ja tu jestem xD

Gość johnyyybrovo
chcesz mieć pracę i dobrze zarabiać? informatyka/prawo inne się nie opłacają po prostu

Gość Satyra
Agata, a na UJ, czy UMK? Na turystycznej, czy spolecznej? W kazdym razie JAK CI SIĘ PODOBA?? Nie zalezy mi na jakis mega zarobkach, ale też trochę więcej niż 1500 brutto... A prawo... Nie ciagnie mnie...

Gość Enahalama
Idź na to co najbardziej Cię interesuje. Jeżeli masz pasję to i po europeistyce znajdziesz pracę. Ale jeżeli nie wiesz na co się zdecydować to polecam polonistykę lub historię na UWr. Ale musisz być pewna, że chcesz to studiować, bo inaczej nuuda...