Gość Jozefina J Napisano Czerwiec 4, 2012 Grzegorz K Polska ,kraj ....... ! Na festiwalu w Opolu piosenka z testem chyba hiszpańskim zdobyła nagrodę ... A mówi się że Polacy nie ....... !!!!! Kraj debili wstydzę się że jestem "polakiem" ! Murdock OMG just read the translation and the Polish version makes more sense....LOL!!! Grzegorz K sorry for all English-speaking! I can not translate! Grzegorz Chyba się starzeję ! Murdock its ok m8...its the computer that cant translate Grzegorz K Ufff ,Thenk You m8 !! Maria K Dzięki.... Adela nie ogladalam wiec nie wiem ale pewnie tak bylo jak mowisz Ewa Blue Cafe to zespół ,który wiele lat istnieje na polskim rynku,i pani Adelo nie wolno potępiac czegoś,o czym się nie ma pojęcia,a sama pani tak powiedziała,maja wiele pięknych "polskich" piosenek,a ta ostatnia płyta ,hiszpańska w charakterze została nagrodzona za sprzedaż i nie wzięła się znikąd,nie krytykujcie więc skoro nic o tym nie wiecie,płyta DADA do kupienia od kwietnia 2011 Ewa http://www.youtube.com/watch?v=8NIpTTrtoZA i bardzo polska,cudna:) Ewa panie Grzegorzu ja jestem dumna z tego,że jestem POLKĄ i nie uważam się za DEBILA i z wielką przyjemnością skreślam pana z listy moich znajomych i niech pan nie odcina swoich korzeni,bo od tego Anglikiem pan zostanie! Maria K Dobitnie,ale z jakże wielką subtelnością..... Adela najgorzej jest jak ktos nie umie czytac i wyciaga wnioski p.Ewo Grzegorz K Bardzo sie cieszę że mnie skreślasz z listy , a po za tym to był festiwal polskiej piosenki a nie polskich wykonawców ! Maria K Wniosek jest jeden haha...polecam Pani Adelo zakup śliniaka...nie zna Pani tematu,zabiera głos,krytykuje innych i tak naprawdę nie wiem czemu ma to służyć...a wazelina po bodzie kapie...:))))))))) Grzegorz K Malolata która mieszka za granicą ,jest wielka patriotką która uwielbia polskie piosenki w języku hiszpańskim ! Śmiech na sali ! Nie ma oczym wogole gadać i pisać ! Adela a ja pani polecam nie tylko sliniak,zawsze podkreslam,ze podziwiam ludzi ,ktorzy probuja, cos komentowac a sami sa ana......reszte prosze sobie dopowiedziec Adela ciesze sie,ze nie mam takich znajomych jakich ty masz Grzesiu Agnieszka a ja się cieszę, że mam....wszak wolno mi ;)) Maria K Znajomych....??? i ponownie kłania się niewiedza haha...czy komuś się to podoba,czy nie...jestem ,,,,,,,,,,,,zoną Grzesia...jakieś wyjaśnienia ? Grzegorz K A ja to się cieszę byle czym ! Agnieszka a kwiaty gdzie? ;)) Adela a mnie to nie interesuje bo ja nie znasm pani meza ha ha ha Grzegorz K Kwiaty zwiedły !!!! Agnieszka auć byłabym zapomniała...to pisałam ja, córka Grzegorza z nieprawego łoża..wiem wiem pani Adeli to nie interesuje albowiem, iż, ponieważ p. Adela prawego łoża Grzegorza także nie zna ;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach