Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pressuuure

Czy jest to możliwe?

Polecane posty

Współżyłam z chłopakiem (z zabezpieczeniem) 22maja, a następnie wczoraj 3.06 także z gumką. Nigdy nam nie pękła, ani nie zsunęła się. Jeżeli chodzi o miesiączki to nie miałam regularnych, tylko ostatnio zdziwiłam się, bo miałam 4kwietnia, a potem 5maja, w sumie gdyby była regularna to miałam bym ją w ostatecznym terminie to do jutra (5.06), ale jeszcze nie dostałam. Martwię się, bo może jestem w ciąży? Chociaż nie wiem, czy to możliwe, skoro gumka nas nie zawiodła. Poczekam jeszcze do jutra z tym dostaniem okresu. Aczkolwiek martwię się. Czy gdybym np: zaszła w ciążę, to leciałby mi biały śluz z pochwy(bezwonny, lejący), jak po każdym seksie? Co mam myśleć o tej całej sytuacji? Jestem cała w nerwach.

Gość nius
nie miałam żadnych objawów ciążowych (nic się nie zmieniło w odniesieniu do zwykłego cyklu) a ciąża była. Wcale było więcej śluzu.

Ale musiałabym mieć maksymalnego pecha, żeby zajść w ciąże, skoro gumka, ani się nie zsunęła, ani nie pękła.

nie panikuj :) Uprawiając seks trzeba brać poprawkę na to ze może dojść do zapłodnienia. Wystarczy jedno nasionko :P Miałaś je może na dłoni potem włożyłaś tam gdzie nie trzeba i nowy obywatel gotowy ;)

To jest niemożliwe, gdy tylko chłopak doszedł to od razu wyjął. Nie miałam jego nasienia na rękach.

zawsze istnieje taka możliwość ze coś sie ulało. Ale spokojnie. Jeszcze nie wiesz co sie stało czy jesteś brzemienna :P Weź trzy głębokie wdechy.... Raz....Dwa....Trzy :D Ile macie lat ? To chłopak aka chłopak ? Czy jednak facet z którym planujesz spędzić resztę życia ? :)

Mam 17, a chłopak 21, ale jest nam razem dobrze, już 2 lata :) Nie wyobrażam sobie, że mogłabym być z kimś innym.. On tak samo :) Dzięki, wdechy i wydechy pomogły :P