Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forumowiczka0080

Niespodzianka dla chłopaka

Polecane posty

Między nami ostatnio coś się psuje, za dużo się kłócimy. Chciałabym dla niego przygotować jakąś niespodziankę, nie chodzi o prezent. Macie jakieś pomysły? Interesuje się bardzo motorami, za rok chce kupić. Oglądałam już jakieś ekstremalne jazdy ale wszystko okolice Warszawy, a to kawał drogi od naszego miasteczka. Piszcie wasze pomysły! Nie mieszkamy razem, jesteśmy ze sobą 3 lata ;)

Gość agness-pe
ja tez jestem ze swoim prawie 3 lata i tez ostatnio sie duzo klocilismy...prawie do rozstania doszlo... sądze ze w tym przypadku z niespodziankami trzeba ostrożnie...

Gość sdfdc3w
wystarczy zrobienie najzwyklejszej laski

Gość agness-pe
u mnie bylo tak, ze na drugi dzien moj chlopak mial jechac do Krakowa na wazna rozmowe o prace, ja mialam jechac z nim do towarzystwa, mielismy jechac pociagiem zeby pozwiedzac od rana...poklocilismy sie i powiedzial ze to chyba nasz koniec i napisalam mu sms-a ze nie moge w tej sytuacji z nim jechac, myslalam ze cos odpisze a on usnal...obudzilam sie to on juz tam byl...mialam wyrzuty sumienia i czulam ze jak do niego nie pojade to miedzy nami bedzie zupelny koniec...wiec zamiast rano z nim jednym pociagiem to pojechalam 3 przesiadkami i dotarlam na 14 :) byl zszokowany :) To Nas uratowało ...a bylo to tydzien temu :) A dodam ze narzekal zawsze ze malo z siebie daje...ze mi sie nie chce do niego przyjechac, to pojechalam 120 km sama do niego :)

Gość agness-pe
ze stopki wnioskuje ze jestescie ze soba od 30.09.2009...ja ze swoim od 30.08.2009 :)

Taaak 30.08. ;) Zrobiłaś mu naprawdę fajną niespodziankę, teraz nie może powiedzieć, że Ci nie zależy :P Też chciałabym coś takie zrobić, czego się nie spodziewa, ale pomysłów brak! ;(