Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babababababab

Jestem załamana

Polecane posty

Gość babababababab

Od pół roku szukam roboty w Warszawie i nic, chodze po tych rozmowach i nic. Dzisiaj jest najgorszy dzień znowu nie zdałam egzaminu na prawo jazdy i dostałam 2 odpowiedzi odmowne z 2 firm. Mam ochotę podciąć sobie żyły, nie chce mi się żyć.

Gość babababababab
kurde to pomocy, co mam robić, czy jest jakaś szansa wyjścia z tego dołka i marazmu. Nigdy moje życie nie było tak spierdolone jak teraz!!! Ani kasy, ani pracy, ani widoków na przyszłość.

Gość babababababab
myslałam o tym, ale nie mam kasy!!! Jak założyć firmę kiedy się nie ma grosza przy duszy:(

Gość babababababab
kurde zostaje mi tylko szczelenie dobie w łeb, w ogole nie odbieram już telefonów od znajomych, bo wszyscy tylko pytają co u mnie, a u mnie co? Gówno i syf:(

Gość W Warszawie
Jest duzo prywatek, agencji towarzyskich, klubow nocnych... Mozliwosci sa!!

Gość babababababab
Przecież nie będę prostytutką, oszalałeś!!!!!! Nie jestem kurwą!!!! poza tym mam dwa fakultety, dobre doświadczenie itd. Ale nawet gdybym zdychała z głodu na ulicy, nie zostałabym kurwą. NIGDY!!!1

to z czego żyjesz? spoko, dzisiaj odrzucili, jutro mogą zadzwonić z innym miejsc i powiedzieć, że przyjęli, a prawko się zdaje na luzie za 3 razem ;)