Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiiibezrobotnaiiixxxx

cześć wam w nowym wątku...

Polecane posty

czyli? Kolejny dzień bez renty. Postanowilam tu jeszcze cos napisać, ale wiecie ...oplaca to się? i tyle :( Wcale. Wiecie dziś tak łaziłam, łaziłam i doszłam do wniosku, ze oprócz urzędu gminy gdzie nikt mnie nie chce. Nie wiem- może wielce chcą ale niech sie wypchają - poczta też - no to tu palac mi zostaje jeszcze żeby objąć rzady w nim i też będę rządzić krzyżem rodowodowym tam. Na 3 skrzydła. Wszyscy Kevina Poniatowskiego. Nie - jesteśmy w Polsce i wiecie nie ma krzyża Kevina. Jego tu nigdy nie bedzie i koniec. Ale to Jan Ewangelista wam przypomni jak to z nim było. Pózniej chyba ostatni WZLOT WASZ KU NIEBA, a w praktyce upadek Ikara to krzyż rodowodowy na 3 skrzydła POLSKA i Jan Ewangelista ŚLĄSK. Tak się zakończył JAN EWANGELISTA wszedzie bo Niemcy w końcu wami pociepli - ja się im nie dziwię wcale i wiecie zażądali jednak rodowodu - żebyście mieli jakis rodowod, żeby jakoś z wami wyglądami w dniu Sądu Ostatecznego o co tu chodziło i tyle. No i tak był i nie był ten Jan Ewangelista i wiecie powiem wam no bo mieliście figurę, ale głupią, pózniej były inne rodowody, ale za wysoko wszystko. Co wy. Pojedyncze osoby, ze maja NAPRAWDĘ jakiś rodowod na państwo tu i tyle. To wszystko no i tak sie was pozbywali i ogrywali. Poddawać się nie chcieliście. Takie cos to jest i tyle. No i wiecie powiem wam dziś tak myślę nad tymi studentami tylko już powieszonymi i w sumie mozna o tym sztukę napisac bo leją ze mnie ze smiechu, ze poszłam na studia, a tyle wartości. ALE JAKICH? Znaczy ja tam wartości miałam ALE W SUMIE GDZIE MIAŁAM PRACOWAĆ? i wiecie to nie jest moja wina bo ja byłam dobrze ustawiona pod pracę - tylko wiecie KEW to musi być STAŁA PRACA NA MIEJSCU DOPASOWANA. I wiecie - dlaczego miałam myśleć pracą w sklepie? W sumie może to racja ale DLACZEGO? i tyle. I to wszystko w sumie cdn.

Wiecie ja sobie juz próbuję ustawiać jak tu pracy szukać i tak dalej - taki krzyż mam na liceum , taki na studia i wiecie - takie rzeczy to są. Garnków nie uznajecie to ich nie ma. Jakoś wartość to jest. ja rzygałam jak kot garnkami ale matki mam od Jana Ewangelisty - chrzestną i biologiczną. I wiecie tak sie wartościami wsyscy przejmują, a ja mam nimi srać i sikać i to za darmo. To się obsrałam i obsikałam na zachodzie a tu nie muszę i tyle. To wszystko. I co jeszcze by tu napisać. Nie wiem. Piszę Mengelemu teraz na pająka ptasznika, wcześniej na włosy Indian żebym miała co zreć ale cóz i wiecie nie zapłacił, ale było minęło - renta. I teraz opowiem wam o Bonie - skąd ma figurą. KAŻDA. Bo lecą garnkami, ale garnki w Polsce - bez przesady - takie rzeczy tu nie istnieją. Czy Jan Ewangelista jadł? No to to omijam i Niemcy rządza się rodowodami a jaka jest prawda o ACHEN I EESEN wiecie. takie miasta tam są. To miała być figura Bony a ona se zrobiła swoją i te brygidki we mnie wiecie, a ona? A Mengele? Ich gwiazda wiecie. Dajcie spokój. A Niemcy to rządzą tak ESSEN FRESSEN ACHEN LACHEN i tak tłumaczyli Bonie a ona zrobiła taką figurę Kainem , że nie umieją jej obalić od ...łooo od dziecka. Ale nie wiedzą. Całe państwo zasrala-wszystko i może być dla waszego KK. Bo wiecie wszyscy na mnie za brak kultury, a ta Bona to co to jest? I tyle. Dużo bym chciała sie dowiem. Czego? i tyle. Kaina ma nie zasra. A no to sama siebie zasra i zasika. To miała mieć sw. Jana Ewangelistę. Ona jest za wysoko dla mnie BEZ STUDIÓW a to jest jej jedyna wartośc. I arystokracja się dowiem - a moje ani tyle - 4 pory roku bo wiedzą. No cóz... to mieli powiedzieć jak chodzą do kościoła i co by mi zostało? Tyle :(

I wiecie rano nie narysowałam OD RAZU MALUTEŃKIEGO??? no krzyza rodowodowego na stała pracę. Ale chcę rentę i odchodzę bo jeden bezsens przecież . Wreszcie wiem co mi się stało - PAJĄKI PTASZNIKI i tyle :( No co wiecej? Nie wiem :( Głowa mnie boli i tyle. A tu jakie mają krzyże rodowodowe wiecie? A ta rodzina? A FIGURY? Państwo!!! A mój pass USA - ci sobie pojechali po mnie. Tamci co nie żyją by oddali. Bona taka zuchwała i przemądrzała i GŁUPIA i mnie nie ogłupiła figurą z Kainem. I musiałam lecieć tą figurą i tak dalej. A wasi księża to zera i kanalie. I wiecie - o sobie nie wiedziałam prawdy żadnej. Lali mnie jak głupki. I tyle. Wyżarty łeb - dużo tu osiągnęłam. Ale na studia to mogłam iśc, jeszcze na UŚ - to jest uczelnia dla chołoty, ale chołota kończy na niej marnie. No to mogę być chołotą albo nie i tyle. Mam rodowod i krzyż rodowodowy na zniknięcie i tyle mnie to wszystko obchodzi a wy sobie róbcie co chcecie. Bo amazon przesadził sie dowiem - nie mają parlamentu brytyjskiego - no cóz... może już mają, powinni TO NIE MOJA SPRAWA. Wycieczka na miesiąc nie mogła się skonczyć JAK POWINNA po 1 dniu ZA OCZY, ZA PRZERAZAJĄCY BOL OCZU, a o ksiązkach nikt mi nie powiedział i ... to wszystko. To sie musiałam DOMYŚLIĆ. Bo co chciałam robić jak wrócę. Po Zielińskiej? SZNURa i na góra. Ale ... ona sie powiesiła. To ja nie muszę. I napiszę wam jak było z jej siostra. W jej slady nie pójdę. To MOJA siostra jest i tyle. Cdn.

Wiecie może kiedyś mnie zrozumiecie - to wszystko jest WASZA WINA ta służba liturgiczna - to wszystko WY!!! i tyle. MOIM ZDANIEm - tyle wam napiszę wy mieliście takie miasta GDANSK od gdakania i na dole był KWAŃSK I wy sobie mieliście lecieć tak GDAK i KWAK a wy zrobiliscie ogranie Gdańsk i Kraków. R żeby byla arystokracja i tak mieliście słuzbę liturgiczną no i WIELKI KRAKÓW. Bo co dla mnie znaczy Polska - tyle. Te 2 miasta mają jakąś historię, ale jaką i tyle. I koniec. I wiecie ja tylko piszę po paczke - chce sie wynieść. Już jestem na rencie. Mam problemy zdrowotne - gdzie ja tam z tymi TIKAMI NERWOWYMI, ktore mi wpisano w ocenie negatywnej pracy pojdę na jakiegoś menadżera. Tam trzeba szybko reagować. PAJAK PTASZNIK - to widzicie jak wyglądam. Nogi mam chore z terenu. Renta - 1000 zł na miesiąc i koniec. NIE. Czemu i tyle :(

Wiecie wy mieliście PO PROSTU - ja pójdę do lasu borówek nazbierać a wiecie wy co chcecie robić? i sie dowiem dobrze zrobili ze mi ukradli pass USA - po co komu taki pass. To raz. A dwa i tak poszłam na UŚ to bardzo dobrze i odkszodowanie za całe życie. Tam na borówki jeździli do Szwecji - tyle po tym uniwersytecie zostaje. I tak mi narządził Mengele a reszta ani tyle. Dziś jest chory. Poszedł spać. A reszta? i tyle. Chcą mnie ograć telewizją. A wiecie jak lecą sprzątaczki z piłsuda bo ich nie doceniam. Lecą tak - kawałek odnóza owada i czy ci sie nalezy pensja czy nie. I takie coś a powiedzą ci taka umowa to czy pensja sie należy. Nie - żle pisze - pensja się nalezy czy nie za umowe na pajaka ptasznika - bezterminowo, no ale 30 lat , na kawałek odnóza owada - to na czas określony ???? Ja nie wiem. I wiecie mam ten krzyż rodowodowy na 3 skrzydła po studiach I TYLKO TAK POSZŁAM NA TEN DOKTORAT że nie dostałam pracy, że jestem pierdolnięta, że to , ze tamto. I to jest skomplikowane bo NIE PRZYPUSZCZAŁAM,ze na rok dostanę umowy pracy w piłsudskim czy gdzies tam??? Bo bym nie poszła pracowac. Stała umowa i tyle. A jeszcze na ODCINEK ODNÓZA OWADA no wiecie co... i ja po prostu miałam mieć krzyze rodowodowe na niemiecki i do Niemiec. Uczelnia nie była nic warta. Jakaś zdechła praca tam. Leśnik dowiem się. Mogło być. Rodzina, dzieci tyle. Albo sama? Nie wiem. Ngdy nie będziemy wiedzieć co by było gdyby i tyle :(