Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDontWannaLiveThatWayyyy

Mam juz dosyc wszystkiego!!:(

Polecane posty

Gość IDontWannaLiveThatWayyyy

W ogole nie idzie mi z dziewczynami, mimo 21 lat jestem kompletnie rozklejony. 1. Paromiesieczny zwiazek, dziewczyna zabawiala sie ze mna i 2ma innymi w tym samym czasie 2. Umowilismy sie, jednak mnie wystawila. Po tem mowila ze ma duzo nauki, koniec 3. Bylismy na paru randkach, poklocilismy sie przez to, ze nie powiedzialem jej, ze taki jeden koles walil o niej komplementy. Obrazila sie i koniec 4. Mowila kolezance, ze mnie lubi, ze jest zainteresowana mna. Napisalem do niej i nie odpisala, koniec. Mam juz serdecznie dosyc wszystkiego, nie mam juz ochoty na nic, bo wiem ze nigdy nic mi sie nie udaje. Przynajmniej mam w miare dobre zycie, powodzi mi sie finansowo(raczej moim starym), jednak ja czuje sie taki samotny i odrzucony. Nie mam za duzo przyjacil przez to, ze studiuje na Florydzie. Wyjechalem do USA jak mialem 18 lat, kontakt ze znajomymi sie urwal i teraz wyladowalem praktycznie sam, z 2-3 osobami ktore znam. Jest mi przykro i smutno poprostu.

Gość Dobra Kobieta
do sie wyżyj na czyms i soe ogranij. Życie sie nad nikim nie lituje,Ty nad soba też przestań weź sie w garść i idź na dicho.

Gość OjjjjTammmmmmmmmmm
Dasz rade:)

Gość Scarrrrrrrrrrr
Turn around!!!!! i pszukaj kogos fajnego i juz