Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi//

Brakuje mi ojca...

Polecane posty

Gość Mimi//

Brakuje mi ojca...Mimo tego ze nie ma go juz od 4 lat. Tak po prostu odszedl nawet nie zegnajac sie ze mna :( Jednak wiem ze gdyby wrocil wybaczylabym mu wszystko bo kocham go... Kiedy slysze historie kolezanek o tym jakich cudownych maja "tatusiow", jak spedzaja z nimi wolny czas, az lza w oku mi sie kreci. Zazdroszcze im ze maja ojcow a ja nie. Zaluje ze nie moge tego doswiadczyc :( Czasami w nocy placze z tesknoty, mysle o tym jakby to bylo gdybym miala tate, co by by bylo gdyby wrocil. I zal mi sciska serce. Nie wiem co mam zrobic... Jak poradzic sobie tym. Caly czas tesknie, czekam az wroci chociaz wiem ze to malo prawdopodobne. Nie chce przestac o nim myslec :(

Gość zedareplic
a ja bym wolała niemieć

Gość Lionnn
a co się z nim aktualnie dzieje?

Gość Kleineman 666 und Shawnson 997
Na chooj Ci stary! Znajdź se zajęcie jakieś zamiast rozmyślać bez sensu und tracić na to czas!

Gość Mimi//
Dominik100 po czym wywnioskowales ze lubie starszych facetow? Napisalam tylko ze tesknie za ojcem...

Przeważnie kobiety porzucone przez ojców lubią mieć dużo starszych partnerów. Podejrzewam, że masz z 18 lat, chętnie po bzykałbym takie młode ciało. Mam 27 lat.

Dominik1000 No to sie pomyliles bo mam 16 lat. Troche szacunku :/

Ale właśnie o to mi chodziło, że jeszcze siusiumajtka z ciebie. Czyli lubisz starszych? A my wiemy jak takie kobietki wykorzystać.

Gość wyszlam za mąż zaraz wracam
mimi, zadzwoń do niego po prostu albo napisz maila to, że rozstał się z twoją matką nie oznacza ze przestał byc twoim ojcem a jesli tak właśnie uważa (że przestał) - lepiej żebyś sie od niego dowiedziała sama nic tak nie boli jak złudzenia :classic_cool:

Pokonana i upokorzona dochodzilam do siebie, bylo dobrze do czasu kiedy jakis czas temu odezwal sie. Obiecal ze przyjedzie, przepraszal, prosil o druga szanse. Rozdrapal rany. I znowu uciekl :( Nie rozumiem tego.

Zrozum, ze nam meżczyznom nie zależy na dzieciach. Mamy inne ważne rzeczy do roboty, wychowaniem dzieci niech się baby zajmują.

Gość nokia6300
Ja wychowywalam sie bez ojca i matki, ojciec umarl kiedy mialam 8 lat i nigdy nie mialam z nim jakiegokolwiek kontaktu. I nawet mi jego teraz nie brakuje. Czasami tylko zazdroszcze swoim kolezankom, ze maja rodzicow obok, swoj pokoj itp. Ale czasu nie da sie cofnac... Jestesmy juz dorosli i musimy sami sobie radzic.

Dominik1000 No to skoncz ta chora dyskusje. Dzieckiem juz nie jestem.

Gość wilgotna 13
mamusia siedziała mu na ryju ścisneła dupe i stary odpłynoł do krainy wiecznych łowów :D

Gość wilgotna 13
zajechała go cipcią :D

Moze i jestem jeszcze dzieckiem, ale na pewno bardziej dojrzalsza od swoich rowisnikow. Nie Tobie to oceniac.

Gość wilgotna 13
albo cycusiami...:D

Gość Meegiii:)
facet miał dobrą śmierć :D 👄 cmok w jego krok :D

Gość wujaszek333
mage być twym tatą dziecko

Gość wujaszek333
dobrze ciągniesz dziecko ?

Gość wujaszek333
pokonana i upokorzona dopisz zgwałcona ale nic nie pamietasz bo wrzuciłem ci tabsa :D