Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsda

co to za durna moda malowanie paznokci kolorem

Polecane posty

Gość sdfsda

a paznokiec napalcu serdecznym inny kolorem??

Gość zedareplic
wtf :O

Gość sdfsda
ja to pierwsze slysze? od parwei 2 miesiecy patrze na takie alski w autobusie, na ulicach. widac ze to modne. teraz na fb jest zdjecie pomalowanych paznokci na rece i jedna laska dodala komentarz "fajne ale serdeczny moglby byc na inny kolo" ?? he?

nie widziałam czegoś takiego, a facebooka nie mam, więc mnie omijają takie inteligentne komentarze :classic_cool: swoją drogą po co ktoś dodaje zdjęcie swoich pomalowanych paznokci na fb? :o

Jesli tak maluja paznokcie gimnazjalistki to ok. Ale znam kilka kobiet, 23 lata wzwyż i malują każdy paznokiec inaczej. 10 rożnych kolorów maja. Takie emo kolorowe z siebie robią :O Żal po prostu :O

Gość sdfsda
oj nie swoich artykul byl. no ale jak nie masz fb to nie zrozumiesz. naprawde na meiscie nie widzialyscie? gimgowno za przeproszeniem w takich chodzi. np. wszystkie paznokcie zielone a serdeczny na fioletwo. serio od poczatku jak sie wiosna zaczela codziennie na ulicy widze. mieszkam w wawie moze dlatgeo. nie wiem. ale to durne.

Gość sdfsda
ale nie chodzi o wszystkie na inny kolor. tylko jeden i to serdeczny zawsze. serio to jakas specyficzna moda i myslalam ze mi ktos wyjasni :) moze za stara jestem.

Gość resrtsse
o jezu no i co z tego? dla mnie nawet 80 babcia moze miec pomalowane pazury na rózowo w zolte kropki myslalam ze w 21 wieku ludzie sa madrzejsi

Gość kumka
i dopiero zauważyłaś? :D przecież to już z rok przynajmniej

Gość sdfsda
nie chodzi mi o jakas babcie z kropkami na paznokciach. kurde debilka:/ od roku ?:) niezle. a skad ta moda i czy naprawde to fajne? tak uwazacie?

wiem o co Ci chodzi serdeczny na inny kolor a często też kciuk i ta moda to jest już ho ho starawa, ja ze 2 lata temu malowałam właśnie paznokcie normalnie a wzorki robiłam na serdecznym i kciuku tylko

Gość sdfsda
2 lata mowisz, no to zacofana jestem. no ale nie bardzo mi sie ta moda podoba. ale spoko :) moze sie nie znam i za stara juz jestem :)

Gość jak zwykle jakaś
moherowa, do wszystkiego się przyjebie. Ja bym tak paznokci nie pomalowała, ale nie interesuje mnie to jak kto ma pomalowane paznokcie, ja pierdziele:o ty nie masz ciekawszych zajęć tylko laskom na pazury patrzeć? Ta moda już jest od dawna, tak samo jak każdy paznokieć na inny kolor. A jest jeszcze coś takiego, że malują paznokcie jednej dłoni na coraz ciemniejszy kolor (czyli np. kciuk biały, wskazujący jasna zieleń, środkowy ciemniejsza itd.). A jak robią frencha i do tego tylko na paznokciu palca serdecznego i ewentualnie kciuka dodają jakieś ozdoby, to już jest ok? Weź się oganij.

Gość Rudowlosa Marketta
Nasza sekretarka -lat 40- miala dzisiaj pomalowanny serdeczny paznokiec na zielono. A cala reszte na jakis czerwono-rozowy. Myslalam ze to zart, ale teraz czytam i widze ze to moda...

Gość sdfsda
do "jak zwykle jakaś" kużwa mam 28 lat i do nikogo sie nie przypierdzielam o ile nie zauwazylas tylko PYTAM O TĄ MODĘ. interesuje się modą i patrze co noszą teraz laski, jak się malują, czy to kużwa takie dziwne?? idz sie lecz i daj mi sobie pogadac z dziewczynami.

Gość kumka
no na kafe to już tak jest, że o nic się nie możesz zapytać, bo od razu skrytykują i wyplują jad. uważam, że to zawsze jest jakaś ciekawa odmiana, jakby wszyscy mieli paznokcie na jeden kolor pomalowane byłoby nudno. sama maluję tak raz na jakiś czas, ale raczej nie kontrastowo tylko np. fiolet z różem, czerwień i szary. mimo to bardziej podoba mi się klasyka ;)

Gość jestem facetemmm
SZCZEL se palcówe

Gość sdfsda
rozne kolory to widzialam, ale mi bardziej chodzi o to: http://rockisnext.blogspot.com/2011/07/greige.html http://rozowaszpilka.blogspot.com/2012/04/koralowo-na-paznokciach.html http://aasieek.blogspot.com/2011/06/manicure-skittle-mani-w-colour-alike.html nie wiem czy mi to przeszkadza czy nie, po prostu chcialam wiedziec czy to modne :) czy kilku osobom odbilo.

Gość jak zwykle jakaś
ty się tylko pytasz??? Masz 28 lat, a zachowujesz się jak to wspomniane przez ciebie "gimgówno". Sama napisałaś, że to durne i że gimgówna tak chodzą. Więc może naucz się kulturalnie formułować pytania, jeśli chcesz się tylko czegoś dowiedzieć, a jeśli chcesz krytykować to nie ściemniaj, że tylko pytasz, bo ja czytać umiem.🖐️

Gość sdfsda
chyba jednak nie umiesz :)

Gość a co zlego w pomalownaiu
paznokci kazdy na inny kolor? co wy tacy ograniczeni jestescie? jak jets lato i komus sie chce, to w czym problem? a te mode na serdeczny w innym kolorze tez zauwazylam jakos ze 2 miesiace temu i musze przyznac, ze niekiedy wyglada to fajnie. jak ja nie lubie takiego ograniczenia umyslu, szok.

Gość no taka moda
moja pani doktor też tak maluje a nie raz nawet miała każdy paznokieć na inny kolor :D mnie to nie przeszkadza i nie uważam zeby pasowało tylko 16 latkom, skoro lekarka, powazna osoba wyglądała fajnie, wyluzowanie i z dystansem to widocznie się da. nie wszystko musi wygladac kiczowato jeśli dopasuje się do reszty.

Gość jak zwykle jakaś
Jesteś niezwykle inteligentna:classic_cool: skoro dla ciebie "gimgówna" i "durna moda" jest zwykłym zapytaniem to aż strach zapytać, jak ty coś krytykujesz. Naprawdę jesteś ograniczona🖐️

Gość sdfsda
no wlasnie, najgorzej jak pomalowane na 1000 kolorow i sa odpryski :D

jak zwykle jakaś ma rację atorko 🖐️ poza tym w pytaniu jest nie " co to za moda.. " , lecz "co to za DURNA moda.. " a to określenie jest pejoratywne ewidentnie.

Gość kumka
bardzo ładnie wyglądają właśnie szare paznokcie i jeden czerwony tak jak w linku, który ktoś podał na górze