Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsda

co to za durna moda malowanie paznokci kolorem

Polecane posty

Gość perfekcyjnie niedoskonała
sdfsda, to chyba wszystkie czytać nie potrafią. Przypominam Temat: co to za durna moda malowanie paznokci kolorem w swoim pytaniu zawarłaś też twoje zdanie na ten temat. Uważam, że gówno powinno cię obchodzić kto jak pazury maluje a jak ci się nie podoba to nie patrz i głupio nie komentuj.

Gość sdfsda
do "jak zwykle jakas" ojejje a cos ty się tak przejęła/przejął? kurde nie moge :D jakie rozkminki o głupie pytanie o paznokcie. nie mam czasu na przejmwowanie sie jak bardzo Cie urazilam :) ojojojjoo :) :) :) idz idz uspokoj sie i pazurki pomaluj :) do pozostalych dzieki za wyjasnienia :)

Gość sdfsda
kuźwa ludzie:) chyba dotknełam tych co malują... :D tu jest kafeteria i mam sobie prawo powiedziec ze cos mi sie podoba albo nie i z laskami pogadac o tym. Ludzie nie przezywajcie tak mojego zdania na dany temat :) :) :)

Gość jak zwykle jakaś
jak pewnie zdążyłaś zauważyć, nie tylko ja ci zwróciłam uwagę:classic_cool: ja tam się nie przejmuję, to chyba ty miałaś wypieki na twarzy widząc cudze paznokcie, skoro od razu musiałaś przylecieć na kafe i się wyżalić jakie to durne:P

Gość sdfsda
tak mialam wypieki i orgazm. ojej ile Ty masz lat ? :) dla twojej wiadomosci nawet jak mi sie cos nie podoba to ma mi sie prawo nie podobac a Tobie nic do tego. zmykam bo mam życie poza kafe. siedz i maluj pazurki aaa i pamietaj serdeczny na inny kolor :D

Gość jak zwykle jakaś
właśnie pokazujesz jaka ty jesteś mądra. Ja tak paznokci nie maluję, jak wcześniej zaznaczyłam, bo podobają mi się tylko niektóre zestawienia kolorów. A to że bronię tej "durnej mody" nie oznacza, że jestem jej fanką. Po prostu irytują mnie takie babska jak ty- iść, obczaić, skrytykować. Ma prawo ci się coś nie podobać- ale nie masz prawa wyzywać ludzi od debili i gimgówien, bo ktoś ma pomalowane paznokcie inaczej niż ty. Wystarczyło napisać "nie podoba mi się to", a nie sypać epitetami.

Gość MAGDAZWAWY123
przeczytalam calosc. o czym wy mowicie. dziewczyna chciala o paznokciach pogadac i widac pourażała niektóre glowy. ehhhhhhhhhh kafe kafe wiec luzu. autorka maracje ze ta modna durnowata:)

Gość MAGDAZWAWY123
miala racje bo nikt normalny tak nie paluje tylko gimgówno i laski dresow.

Gość nie taki kolor sprobuj
to chyba jednak nie czytalas albo nie umiesz czytac debilko bo dziewczyny pisaly u kogo widzialy takie paznokcie

Gość MAGDAZWAWY123
teraz mi sie dostalo? za co? ja pierdole. same dzieciaki tu i to przewrazliwione:)

Moja kuzynka, kosmetyczka, stylistka paznokci malowała tak już ponad rok temu. Np. wszystkie na czerwono a serdeczny na jasniejszy odcień. Kiedyś miała wszystkie na czerwono a serdeczne w kolorze błota.

ha ha ależ na tym świecie idiotów :D jak wam np. nie podobają się białe trampki i widzicie w nich kogoś to wyzywacie takie osoby od durnych, gimgówien i dresiarzy ? gratuluję :classic_cool:

Gość rtrty123456
dzieciaki. miala racje. dzieciaki tak maluja paznokcie :)

Gość HYGYGF
teraz jest nowa moda na pzanokcie - OMBRE NAILS ;) poszukajcie sobie filmikow na yt.

Gość księgowa:)
A ja powiem tak... to co opisujecie, że serdeczny na inny kolor..., no cóż, naprawde jest to głęboki temat do sprzeczek, naprawdę:). Ale jeśli chodzi o modę, to akurat, ten rodzaj malowania, to już naprawdę jest przeżytek, oklepane od jakiś 2-3 lat. Jak ktoś takiego stylu malowania nie widział, to nie wiem gdzie się chował. Jestem księgową ale mimo, to uwielbiam mieć modnie pomalowane paznokcie i mimo iż mam 32 lata, w dupie mam czy tak malują paznokcie młode dupencje czy nie. Ja zawsze mam modne paznokie a teraz modne jest... żadne tam jeden paznokiec na jeden kolor a reszta na inny - teraz modne jest aby jedną rekę mieć pomalowaną np na matowy biały z serdecznym na czarno a w drukiej ręce wszystkie paznokcie pomalowane na czarno a serdeczny na biało. Takie są trendy teraz. Jutro wyjeżdzam na wakację i maluję w lewej ręce wszystkie paznokcie na fluorescencyjny żółty z serdecznym na ciemny zielony a w prawej ręce maluję wszystkie na ciemny zielony z serdecznym na żółty, bo tak jest teraz modnie i tak mi się podoba. A poza tym mało kto narazie tak maluje paznokcie. Jak malowałam metodą o którą jest spór na tym forum, czyli wszystkie paznokcie na jeden kolor a serdeczny i kciuk na inny, to jeszcze mało kto tak chodził, teraz chodzą tak wszyscy oprócz mnie, bo mi się to już znudziło i wolę świeższe trendy. Tyle - nara.

Gość gość
Świetnie na stan paznokci wpływa systematyczność pielegnacji. Używajcie odzywki new nails, to naprawdę mega pomaga, wzmacnia płytkę, poprawia jej stan i ogólnie doprowadzenie tej płytki do doskonałego stanu jest do zrobienia...