Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelonkowa

problem na allegro! boje się pomóżcie. pliis

Polecane posty

Hej. Mam nie mały problem chodzi o to, że jakiś czas temu założyłam konto na allegro, bo chciałam zamówić taki materiał do przybrania sali na wesele, wszystko poszło ok, tylko że potem siostra NIBY przypadkiem wystawiła moje buty na allegro, (których nawet nie chciałam sprzedać) ja nie wiedziałam jak wyłączyć tą aukcję, jakaś pani wylicytowała je za 41 zł. wysłała mi kase, listonosz mi ją przyniósł tylko ze ja byłam za granicą i nie ja je odebrałam i nawet nie wiedziałam że chodzi o tą aukcje. Odesłałam tej kobiecie pocztą kasę ale ona sie wkurzyła (nie dziwię się!) napisała mi mail'a że ją oszukałam itd. i że zglosi to do administracji allegro, co dalej??

Gość o_O oooooo
Ty jakaś niedorozwinięta jesteś? Jak można "przypadkiem" wystawić buty na sprzedaż?

Gość sdfsda
oddalas jej kase? odeslalas? no to o co moze cie posadzic? nic nie moze. nie boj sie. gdybys jej kasy nie oddala to moze, ale jak jej odeslalas to luz.

ooo... chodzi o to, ze to nie ja wystawiłam buty na tą aukcje (bo nawet nie umię)! po prstu miałam ich zdjecie na komp. bo robiłam aby wys koleżance bo chciala wiedziec jakie kupilam, i siostra je wstawila na allegro, aby zobaczyc na ile je wycenia (tak mi tlumaczyla) no odeslalam jej kase, tylko ze mnie dwa miesiace nie bylo. ona sporo czekala, dopiero jej teraz odeslalam bo sie teraz dopiero o tym dowiedzialam.

oo albo jest jeszcze jeden klopot. dostalam list z allegro ze musze wplacic 27,18 za jakas tam usluge.., w ogole nie wiem na coo... ale spoko, odeslalam tez kase przekazem pocztowym. ale w liscie pisalo ze nie dalej niz 7 dni od otrzymania listu, tylko ze ten list nie byl polecony wiec nie wiedza kiedy go odebralam , na liscie pisze data 21.05. a mi listonosz przyniosl 31.05 tego samego dnia wys. tylko ze to dluzej niz 7 dni. jakies odsetki cos??

Gość a ty czytałaś wogóle regulamin
jeżeli sie przyznasz ze ktoś inny miał dostep do konta to już masz je zablokowane, a rachunek przyszedł za wystawianie i ewentualne sprzedaże,to prowizja allegro,

Gość sdfsda
nie przesadzajcie. zwrocilas jej kase i spoko. jak allegro kaze ci za cos zaplacic to zaplac i spokoj i nic sie nie stalo. a pani napisz maila ze przepraszasz i zapomnij o sprawie bo to koniec i tyle.

tyle tylko ze ja nic takiego nie zrobilam, zalozylam konto aby sobie cos zamowic. zaplacilam i ok. potem tej kobiecie odeslalam pieniadze, wplacilam na konto allegro kase za jaks tam usluge. nawet jesli mi zamkna konto to nic strasznego sie nie stanie. po prostu chodzi mi o konsekwencje co moze z tego byc.

przecież cie nie wsadzą do wiezienia za 41zł, w najlepszym przypadku otrzymasz ostrzezenie w najgorszym zablokowanie konta, tyle,

no konto to niech mi zablokuja jak musza. nie jest mi jakos specjalnie potrzebne;) dziękuję bardzo za informacje:) bo juz tak sie zdenerwowalam:)

Gość admen
nie bój sie jedynie co ci moga zrobić to konto zablokować na allegro a tak to moga ci skoczyć na kant dupy

admen:) dzieki wielkie;P a konto to moga mi zablokowac, nawet i lepiej bo sama chcialam skasowac;) ale nie wiem jak:P i czy sie w ogole da.

nie da się skasować konta a jak zablokują za korzystanie kogoś innego z konta to już oni blokują na stałe ip