Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia00084000

boje się iść do lekarza!

Polecane posty

Gość natalia00084000

Zrobiłam test-2kreski. Boję się iść do lekarza. Poprzednią ciąże poroniłam. Od początku towarzyszyły jej emocje- strasznie się cieszyliśmy. A potem rozczarowanie. Wytłumaczyłam sobie,że czasem się zdarza,że natura decyduje. Bardzo chciałam zajść znowu,ale się nie udawało. Straciłam nadzieję,z głupot zrobiłam test w dniu spodziewanej @. Blada kreska. Po paru dniach powtórzyłam-mocniejsza. Bola mnie piersi,mam dużo śluzu,czasem boli podbrzusze i nic wiecej. Nieczuje się w ciaży. Boję się:-( a myślałam,że tego tylko chce:-(

Gość natalia00084000
Nie umiem w to uwierzyć. Boję się cieszyć:-( myślałam że sobie z tym poradzę,ale boje się,że będę panikować i ta ciąża to bedzie koszmar dla mojej psychiki.

Gość strach w niczym
nie pomoże. Taka nasza rola, teraz sie będziesz bała o ciążę, potem juz do konca zycia o dziecko :) Do lekarza idź jak najszybciej. Może da Ci jakieś leki na podtrzymanie. Lepiej teraz chuchać i dmuchać, niż cokolwiek zaniedbać. Gratuluję :)

Gość proste54545
bardzi ci współczuje... :( ale gdyby mi sie takie cos przydarzyło to naprawde mocno bym sie zastanowiła nad ponownym zajsciem w ciążę

Gość natalia00084000
Wiem,wiem-o dziecko będę bała się do śmierci! Teraz chyba wypieram ta ciażę- patrze na test i mam wrażenie,że to nie mój. Wiem,że powinnam iść do lekarza. Okres spóźnia mi się z 10dni. Boję się usg (miałam obumarła ciążę i na usg lekarz stwierdził,że serduszko przestało bić):-(.