Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurzoona

Co was wkurza w waszych współlokatorach?

Polecane posty

Gość kurzoona

Wypisujcie tu wszystko co was wkurza w waszych współlokatorach. Ja zacznę. 1. Ma prawie zawsze katar i nie używa chusteczek tylko wciąga to wszystko nosem, co kilkanaście sekund słyszę tylko "frrrrrrrrrrrr" :O 2. Przynosi obiad do pokoju-to mi akurat nie przeszkadza-ale je go w obrzydliwy sposób. Przy nabieraniu posiłku do ust sapie, gdy już włoży do buzi to mlaszcze, rozdrabnia to w głośny sposób i połyka jakby miała się udławić. Nigdy nie słyszałam by ktoś jadł w tak obrzydliwy sposób. 3. Cały czas wzdycha, kicha, fruka, jak żuje gumę to też bardzo donośnie. 4. Częste gadanie przez telefon. 5. Jej głos, bardzo dziecinny. To na razie wszytsko

Gość prawdepowiedziafszy
ok, nara🖐️

Gość Żryj ketonal
Nie chce się przespać ze mną :(

Gość śliski___ kocyk
czepienie się pierdół u kogoś przy jednoczesnym przekonaniu, że sam/a nie jest uciązliwa/y

Gość piszesz głównie o dźwiękach
więc może wrzuć sobie jakąś dobrą muzę na słuchawki albo kup w aptece stopery? To nie rozwiązuje problemu, ale trochę Ci ulży, niestety jak z kimś mieszkasz to nie da się go nie słyszeć.

Gość a czy twoja wspollokatorka
nie ma przypadkiem mukowiscydozy? (taka choroba genetyczna) moja wspollokatorka strasznie syfi, zrobi sobie kanapke, cos ugotuje - blatu nie zetrze; jak juz cos zetrze to rzuci scierke byle jak na zlew, zamiast powiesiec na kranie; wytrze rece - rzuci reczniczek na blat, zamiast odwiesic; uzyje nozyczek - zostawi je na blacie; uzyje garnka, patelni - zostawi w zlewie itd.