Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka222

los kołem się toczy, jednemu da aż nadto,a drugiemu wydrze oczy..macie przykłay

Polecane posty

Gość asiulka222

czy sa chetni do podjecia ciekawej konwersacji? Uwazacie sie za szczesciarzy , czy raczej nalezycie do tych , ktorych los nie obdarzyl szczęsciem ....

mnie los, siła wyższa, życie, (jak zwał, tak zwał) nie obdarzyło szczęsciem. Mam beznadziejne życie, raczej sie to nie zmieni, nie oczekuję tego, ale cóż, nie wszyscy muszą mieć je udane, taki lajf. A Ty autorko, jak określisz siebie pod tym względem?

Gość perfekcyjnie niedoskonała
ja, pomimo ciężkiego ostatnio okresu uważam się za szczęściarę, szczególnie jeśli chodzi o kwestie materialne, wszystko jak do tej pory dość łatwo mi przychodziło. Gorzej z życiem uczuciowym, nie mogę mieć tego co najbardziej pragnę.

Gość spark,
przystojny, z kasa, moge miec kazda laske. jest zajebiscie

Gość asiulka222
napisalabym ksiazke o swoim zyciu .... od niczego do czegos..... dluga droga :) wszystko mozna zmienic:)

Gość a w drugiej części książki
będzie "od czegoś do niczego" bo takie jest życie, wydaje ci się, że jesteś królem życia a tu znienacka dostajesz obuchem w łeb, tak dla równowagi :(

ja całe życie mam pod górkę, jak syzyf już wydaje mi się że będzie juz lepiej a tu głaz wypada mi z rąk i znowu wszystko od nowa, ciekawe kim ja byłem w poprzednim wcieleniu że teraz to wszystko muszę odpokutować

Gość lody malaga;;
A u mnie jest tak:zycie uczuciowe super,z jednej milosci gladko przechodze w drugą...czuje sie kochana przez partnera.. gorzej za to z praca,cale zycie pod gorke,albo nie mam i szukam albo mam taka ciezka i ohydna ze sie odechciewa ii tyram ,jak teraz zreszta