Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bańka mydlana błekitna

męcze sie jak cholera

Polecane posty

jestem w związku z facetem dobry rok czasu, ostatnio się pokłóciliśmy bo mnie okłamał, miał przyjechać do mnie a poszedł na spotkanie z kumplami bo oblewali ważny mecz.... było mi bardzo przykro że są rzeczy ważniejsze niż, zważywszy na to że ostatnio mi mało czasu poświęca.... wkońcu powiedział mi że sa rzeczy ważniejsze niz ja... poczułam się jakbym dostała w pysk... powiedziałam mu że ja sie nie zgadzam na to bym była któras w kolejce nie najważniejsza, ja sie na taki rzeczy nie zgadzam.... jest mi bardzo przykro... ja rozumiem że kazdy ma pasje , hobby no ale sa rzeczy ważne i najważnijsze, mysle poważnie czy taki związek ma sens ja sie nie chce meczyc i byc jedna z wielu rzeczy ważnych ale nie najważniejsza... co wy byście zrobili?

a tak by the way na kogo obstawiacie w meczu otwarcia? Polska czy Grecja?

nie zaśmiecaj mi tematu

Gość to ma być żart oczywiście
faceci tak mają, też to przerabiałam na początku związku, byłam zazdrosna żarliśmy się o to potem koledzy go olali i został ze mną czas zrobił swoje wszyscy sie pożenili, maja dzieciaki i teraz nie mają czasu na pierdoły

wniosek jest taki, że to normalna faza rozwojowa u faceta tak jak maluch musi się nauczyć że nie robi się w pieluchę ale na nocniczek

moze tak jest, ale ja nie jestem wstanie zaakceptować tego ze zamist spedzić czas ze mna wybiera inne rzeczy które są ważniejsze niż ja

widzisz, bo facet w pewnym wieku naprawdę wierzy że to co powiedzą kumple to święte, że najważniejsze co oni pomyślą... faceci chcą im imponować i broń Boże by któryś kumpel pomyślał że on jest cieniasem bo słucha się laski.... a potem gdy kumple sami dorastają i wolą swoje dziewczyny od męskiego towarzystwa to i reszcie się odmienia faceci są jak dzieci i nie kapują że w przyszłym życiu, ot takim codziennym kumple są tak przydatni jak rower rybie

coś w tym jest, wiem ze z facetami jest gorzej niż z dziećmi ale mi jest przykro nie dośc że mnie okłamał, oszukał to jeszcze nie jestem najważniejsza i są inne ważniejsze rzeczy niz ja ja tak nie potrafie zyc, nie potrafie być w takim związku z mysla ze wybiera kogos innego niż ja, ze mnie okłamuje... jak mu na to pozwole to bedzie ciagle tak robił

to co mam odpuścic? nic nie robić? co wy byscie zrobiły na moim miejscu?