Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pressuuure

Ciąża? Nie chcę!

Polecane posty

Co o tym myślicie? Za każdym razem jak kocham się z chłopakiem to w czasie i po, mam ten biały śluz z pochwy, ale podobno to normalne, więc się tym nie przejmuję. Zawsze się zabezpieczamy, nigdy nam gumka nie pękła, ani nie zsunęła się. Ostatnią miesiączkę miałam 4 kwietnia, potem 5 maja. Dodam, iż przed 4 kwietnia nie miałam regularnych miesiączek, wiadomo (młody wiek). Gdyby były to regularne co wskazuję, że miałabym wtedy mieć jakoś do jutra (5.06) ostatecznie i jakbym dostała to wtedy okej. Ale, że wcześniej nie miałam regularnych to nie wiem co mam o tym myśleć. Już na przyśpieszenie okresu brałam kąpiel w gorącej wodzie, ale nadal nic, nie mam nawet bóli miesiączkowych. Ale za to leci ze mnie taki biały bezwonny, gęsty śluz co mam o tym myśleć?

Gość no to wio po tescik
i sie stestuj :)

Gość no to wio po tescik
ja mialam nieregularnie miesiaczke raz spoznial sie mi ponad tydzien okres kupilam tescik i nic a okres na drugi dzien, potem za jakies 2 miesiace tez mi sie spoznial stwierdzilam ze jak kupie test to na drugi dzien pewnie dostane okres no i tak czekam czekam nic, wiec kupilam tescik i co? 2 piekne kreseczki :D

Test, no wio wio. Ale czekam do jutra, bo mam jutro ostateczny czas na dostanie miesiączki. :)