Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takajajaknikt

Kto czytał książkę "my z poprawczaka" ?

Polecane posty

Gość cena mojego życia
eee są gorsze książki :P np. Mury Hebronu, Malowany Ptak

Gość Miej to w dupie
Hehehe

Gość ale doprecyzuj proszę
Masakra, bo ciężka tematyka, czy beznadziejnie napisana książka? Zainteresowałaś mnie tą pozycją...

Masakra, bo pierwszy raz w życiu spotkałam się z takimi przekleństwami w książce, wulgaryzmami, traktowaniem kobiet jak towaru, gwałtach dokładnie opisanych, napadach i no o takim ciężkim życiu zdemoralizowanej młodzieży. Napisana hmmmm, no nie wiem, to się chyba skupia na tym, żeby było jak najwięcej przekleństw. Może i warto przeczytać, jak ktoś jest ciekaw :)

A to ja sobie przeczytam, dziękuję Ci za recenzję :)

Gość fatam taradej
cena . . Mury Hebronu o czym to jest ? Malowanego ptaka czytałam

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
ZAPJERDOLIĆ ICH WSZYSTKICH, A NIE RESOCJALIZOWAĆ! RESOCJALIZACJA TO STRATA CZASU JAK POWIADA WAM MAGISTER DEATH666! KARA ŚMIERCI UND ELIMINACJA! ŚWIATOWA POLITYKA JEST ZACOFANA! LIKWIDACJA WIĘZIENNICTWA AND RESOCJALIZACJI! W PIACH ICH! DODENTE PROCENTE TAK WAM POWIADA WY PRZYGŁUPY LEŚNE!

No właśnie, wszędzie niedostępna :(

Jak ja kupowałam to na allegro sprzedawał ją bezpośrednio autor, bo drukarnie jej drukować nie chcą i dlatego jest niedostępna.

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
DOBRA PODPooCHA TO JEST TO! FUCK YOU UND WAŁ DLA WSZYSTKICH! BUM PARAPAPA! PALI SIĘ PAPA! GAZ! GAZ! TRUJE NAS!

Cholera :O A już miałam nadzieję na ciekawą lekturę :O

O, na stronie pana Orfeusza Nowakowskiego - autora jest informacja, że można u niego zamówić jego książki. Dodam, że też kupowałam od niego, z autografem i kosztowała jakieś 16 zł. Jeśli Ci zależy to napisz do niego, a Ci wyśle.

Też szukam i nigdzie :( Ale dziękuję Ci serdecznie za fatygę.

Ooooo, lecę zamówić! Bardzo Ci dziękuję za pomoc! :)

Hehhe, nie wiem, czy warto, bo to naprawdę same wulgaryzmy. Z resztą widzisz, że nawet jej wydawać nie chcą :D No ale poczytaj, za te pieniądze warto kupić i się przekonać :D Moje koleżanki chciały ją pożyczać na studiach i czytać na wykładach, ale nie dawały rady i oddawały szybko :D

Właśnie przeczytałam te dwa dostępne na stronie autora fragmenty, nie jest tak źle, choć nieco monotonnie ;) Ale faktycznie za te parę złotych warto się przekonać.

Gość dfhbhrjnrtjn
A czytałaś "bidul" albo " Monika B. nie jestem już waszą córką"? jak nie to mało czytałaś....

Gość dfhbhrjnrtjn
w sumie "nie jestem już waszą córką" to największy hardkor jaki czytałam, opowiadana z perspektywy dziecka wykorzystywanego seksualnie przez dziadka, ojca, brata, matkę i matki kochanków, ze szczegółami gwałtów..brrr...

Gość dfhbhrjnrtjn
tak, maślanki.

Gość dfhbhrjnrtjn
drugiej nie znajdziesz. druga to niemieckiej autorki Karin jackel na podstawie wywiadów z niemką molestowaną przez rodzinę

Autor tego "dziela"opisuje swoja mlodziencza milosc do pewnej dziewczyny. Dziewczyna uwiklana byla w milosc do starszego czlowieka. Autor tego "dziela" poniósl "porazke" i w odwecie tak przypuszczam, opisal w ohydny i nie prawdziwy sposób przebieg tej histori. Autor tego "dziela" powinien sie wstydzic, bo prawdziwy mezczyzna, gentleman tak nie postepuje. Ta ksiazka jest smieciem.