Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel:)))

Czy pasuje isc w takiej sukience..

Polecane posty

Gość Poooooomocy
Nie,nie mam linku alw zaraz poszukam jakiejs podobnej w necie:D

Gość Poooooomocy
pomijajac te reklamy - ladna jest ta sukienka "oszukancza" :D

Gość Poooooomocy
Za 2 tyg.w weekend ide na chrzciny do brata mojego faceta.....zaloze skromna sukienke,Mam taka na ramiaczkach,material przyjemny w dotyku,w kwiaty.Moge spokojnie chodzic w niej na codzien :D:D:D

Oszukańcza jest super, a Twoje kreacje miały satynowy połysk tak? To zawsze wygląda glamour i na wesele jak najbardziej. Ja nie wyglądam ładnie w lśniących tkaninach, nie trafiłam jeszcze na taką, w której byłoby mi dobrze. No może poza suknią ślubną, ale to inna bajka:)

Gość Poooooomocy
taaaak te moje maja polysk:] Lubie takie sukienki ale tlyko na wielkie wyjscie:D Dzien w dzien nosze spodnie:P

Gość Poooooomocy
Zielen,mieta...cos takiego.Ladna jest ta sukienka,kobieca,zwiewna:D

No tak, szkoda tylko, że nie można jej obejrzeć na żywo. Nie kupuję ubrań przez internet, bo nie chcę przykrych niespodzianek. A nie każdy krój mi pasuje. Ta modelka ma inną niż ja figurę. Szkoda, że nie ma czegoś takiego, jak wirtualna przymierzalnia:D Wprowadzasz swoje wymiary i sukienka układa się na powstałym na nich modelu. To by było coś:D

Gość Poooooomocy
perła -hehe to z wirt.przymierzalnia dobre...moze by cos takiego zrobil?::P:P Zreszta,ja nie znam sie na oprogramowaniach

Gość a co wam powiem to powiem
ja bym poszla, sama podobna oglądałam. paseczek do tego niekoniecznie, ale jakis duży sztuczny kwiat gdzies przy szyi i bedzie. przecież to nie musi byc strojna sukienka z falbanami i cekinami, juz nie przsadzajcie:P. Trzeba miec klasę:). Bedziesz wygladała jak w sukience za kilak stów:). Buty zrobia swoje. ja bym nawet z jasnymi zaszalała:)

Gość a co wam powiem to powiem
a ta zwiewna jak koszula noca na noc poślubną:). zdecydowanie pierwsza!

Gość Poooooomocy
ooooo nawet nie wiedzialam,ze istnieje takie cos jak WIRTUALNA PRZYMIERZALNIA.Dzieki za link..pozniej go przestudiuje:D U Was tez jest pogoda barowa?U mnie leje,w nocy byla wielka burza,zimno jestmszaro.....masakra jakas:(

Gość Poooooomocy
Weszlam na strone tej wirt.przymierzalni i albo jetsem slepa albo tam nie pisze jak mozna przymierzyc ciuch..wiem,ze musze fotke dac ale tam nic na ten temat nie pisze....chyba,ze sciaga sie taki program na laptopa??:/

No wlasnie wiem ze ona ma klase i dodatki bedzie sie super prezentowac ale rodzina ze storny meza nie wiem jak zareaguje wiecie ciotki wujki z wiosek pomysla co ona ubrala jakas sukienke po babci z przed 50 lat..:D a wesele brata mojego meza

Gość Poooooomocy
Ja bym ubrala ta sukienke i tyle,koniec kropka:D

Gość co wam powiem to wam powiem
babcie i ciotki obgadaja każdego tak czy inaczej, bo co tu robić przez całe wesele:P. Walić to i idź w czym się dobrze czujesz. W tej będziesz wygladała z odpowiednimi dodatkami jak milion dolarów a zazdrosnych spojrzeń innych kobiet nie zliczysz:P

Gość co wam powiem to wam powiem
a one przyjdą pewnie w jakis zwykłych kieckach jak wszystkie inne i różnić się będą może kolorami między sobą:P

Gość Poooooomocy
Ty sie nie zastanawiaj tylko idz w tej sukience na wesele:D

dzieki dziewczyny:) tak zrobie jeszcze mezowi nie pokazywalam a pasuje zeby kupil krawat pod kolor sukienki? a wlasnie tak mysle ze wszystkie beda w sukienkach typu bombka albo lsniace falbany hehe:p a i ten material to nie jest taki wiecie sztywny tylko taki rozciagliwy trcohe no taki bluzkowaty hehe

Gość Kurka Wodnaaaaa
Angel - pokaz mezowi bo faktycznie dobrze by bylo jak by mial krawat pod Twoja sukienke:) Chociaz.....ostatnio to moj narzeczony nie mial krawatu pod kolor mojej sukiernki...pewnie dlatego ,ze byla mocna kawea polaczona z biela a On mial liliowa koszule i fioletowy krawat....super to wygladalo

Gość dziewczyny tylko nie to
krawat pod kolor sukienki :/ Chyba, że faceta traktujecie jako dodatek do swojej kiecy :/

Gość uwaga w linku wirus
nawet nie zaglądajcie !!!!!!!

zadnego wirusa tu nie ma przestan pisac głupoty