Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O polskich kobietach

Polskie kobiety zbyt nie przykładają się do golenia i depilacji

Polecane posty

Nogi często niedogolone Okolice intymne często słabo wydepilowane, wiele dziewczyn nosi tam pełny zarost, okolice bikini golą tylko na plaże Ścieżka miłości na brzuchu Pod pachami ślad zarostu albo kilkudniowy zarost na widoku Golenia rąk nikt od was panie nie wymaga, natomiast zarost na nogach czy pod pachami wystawiony na widok publiczny to rzecz niesmaczna

Daj spokoj, chlopie. Polskie kobiety bardziej sie przykladaja do golenia niz faceci. Jeden wlosek na nodze nigdy nikomu nie zaszkodzil. Podobnie jak slad zarostu. Co, jesli ktos jest ognista brunetka, ma sie w pracy dogalac zyletka dwa razy dziennie czy jak? Natomiast jesli jakas babka ma problemy hormonalne to jednak powinna golic rece ;)

Ale takie coś skutecznie odstrasza. Jeśli znam na co dzień jakąś dziewczynę i widziałem ją nieogoloną na nogach czy pod pachami to raczej nigdy już w niej nie zobaczę kobiety, z którą bym chciał się umówić

Gość Putro
Ja tam uwielbiam gąszcz u mojej pani. Jest taka seksi... Mrr... moja kocica :classic_cool:

buahahaa ; Faceci popatrzcie na siebie zamiast kogoś krytykowac , każdy ma swój gust, jesli kobieta chce to sie depiluje tak samo jak facet. moim zdaniem okolice intymne powinny być wydepilowane bo niehigieniczne jesli nie są ;/ widac Ty autorze trafiłeś na panienki które nie dbają o siebie moze tak jak ty ;p;p buahaha

Hm, mysle, ze to dla niej mala strata. Jesli cos takiego Cie odstarasza, powinienes pomyslec powaznie o zakupie lalki na zamowienie :D

Gość fekneqpfo
no ciebie od niej to odstrasza a innego nie odstrasza wsadz sobie swoja opinie wiesz gdzie

Gość siostra burzy
okolice bikini to sprawa prywatna podziekuj jesli wogole mozesz na nie popatrzec. Hipisi laczmy sie

Ale czemu kobiety łażą przy kolegach z pracy z kilkudniowym zarostem pod pachami?

Gość robbie z
mnie tam nie odstrasza, a fryzurka w strategicznym miejscu jest pożądana

robbie z, ok, ale ładna fryzurka, a nie pełny zarost. Włosy pod pachami za to nigdy nie wyglądają zbyt estetycznie

Gość siostra burzy
moze i pachy niech gola ja gole ale 1mm powinien byc spolecznie akceptowany tak jak zarost u faceta. Takie jestesmy naturalnie obudzcie sie!

1 mm zarostu pod pachami to dobre do bluzek z rękawem, a nie na ramiączkach

Gość robbie z
dla mnie nawet 2 mm jest ok, jakie to ma znaczenie? też uważam, że nie mozna robić z siebie do końca plastiku

Gość Aszlej
mnie tam obojętne rucham wszystko

Gość do robbie z
kręci Cię krótki zarost pod pachami u kobiety?

Gość fekneqpfo
to strategocznie ogol sobie brwi, wez torebke przez ramie, nazeluj wlosy, schudnij itp tacy mezczyzni sa teraz modni:*

Gość siostra burzy
to jest taka nam wmowiona kwestia estetyki. Wiadomo dlozsze wlosy pod pachami sa niechigieniczne. ale wlosy TAM sa wskazane stanowia naturalna ochrone delikatnych czesci ciala. A komu sie nie podoba niech zamieni sie w sople lodu jak na nie spojrzy.

Otóż to...chyba przesadzasz. Brunetka praktycznie zawsze będzie miała ślad zarostu, a już po maszynce na pewno.

Ślad świeżo po goleniu to nie to samo co taki parodniowy

Gość germanistka86
Jak ci to tak przeszkadza to po prostu nie patrz. Jakbyś musiał co chwilę golić nogi, pachy itp. to by Ci się odechciało. Spróbuj przez jakiś czas, a potem się oburzaj.

Gość siostra burzy
ciekawe jak by to bylo gdyby faceci musieli golic nogi pachy i malego. Chyba zmienili by nieco poglady.

Zrozum, że czasami się nie chce codziennie golić. A czasami po prostu takie jest tempo odrastania włosów. A już zwłaszcza, jeśli są przykrywane przez ubrania :p

A potem się dziwicie, że faceci lęcą na "zrobione" dziunie opalone na solarium. One przynajmniej nie eksponują zarostu

Gość siostra burzy
dla mnie nieestetycznie wyglada swierzy klujacy nienaturalny odrost

Gość robbie z
nie rozumiem autora tego wątku, jako facet patrze raczej całościowo, a nie na kazde miejsce z osobna, to baby patrzą na detale

Gość siostra burzy
eksponuja co innego na to lecicie

Gość robbie z
nie lecę na dziunie po solarze, coś takiego jest obrzydliwe

siostra burzy - dokładnie....skoro tylko to się liczy...w takich burdelach dla przykładu też takich "wygolonych" panienek niemało. Takie Was kręcą?

Ale jak kobieta goli pachy raz na tydzień to za mało