Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona5556

rihanna nalezy do illuminati to co mam jej nie sluchac?

Polecane posty

Gość ona5556

to ze rihanna i wielu innych wykonawcow ze swiata muzyki nalezy do iluminatow to nie nowosc, ale co w zwiazku z tym? jaki wplyw maja iluminaci? czy ktos cos wie w tym temacie? czy oni dzialaja na nasza podswiadomosc? co z tego , ze widze ze ona w teledysku zakrywa sobie jedno oko(znak szatana) -olewam to i slucham dalej , jakie macie zdanie w tej kwestii ?

Gość rozjebał mnie ten
znak szatana :D :D

Gość ona5556
poczytaj o illuminatach, tam jest to opisane , to tylko jeden ze znakow

Gość sofuckinsad
banda kretynow z US ktora ma w garsci rzad i probuje ''zapraszac'' do ekipy wplywowych ludzi innych krajow...chcąca zawladnac swiatem, tj: zminimalizowac ludnosc na swiecie z 6 miliardow do 500 milionow przy uzyciu broni biologicznej (glownei epidemia raka) przypatrzcie sie smugom ktore pozostawiaja samoloty, kiedys znikaly po 2 minutach, teraz sie powiekszaja i utrzymuja na niebie do godziny. Jedna waluta swiatowa, ogolnoswiatowy rzad...i takie tam, no i obowiazkowo czipy pod skore kazdemu obywatelowi aby inwigilowac kazda jednostke na swiecie. Pieniedzy nie bedzie, bedzie kasa elektroniczna, jesli oni stwierdza, ze jestes im cos winien po prostu sobie to wezma. Wielu ludzi smieje sie z tematu illuminati ale najgorsze ze to sama prawda. Przeciez ostatnio nawet travolta przyznal publiczni, ze to gdzie teraz jest zawdziecza obciaganiu bogatym zydom ;] a Rihanna? no maskotka... propaguje lekki styl zycia, zeby nie powiedziec dziwkarski a to wplywa na mlode pokolenie ktore zamiast interesowac sie sytuacja polityczna to kupuje nowe ipody ;)

Gość ona5556
ale ja kupilam nowego ipoda do czytania i interesowania sie sytulacja polityczna :(

Gość sofuckinsad
chyba ze tak ;)

Gość jakie to przerazajace
pierdolnijcie sie w leb, nie ma zadnych illuminatow, to tylko jedna z wieluuuu teorii spiskowych, ludzie lubia w takie rzeczy wierzyc i wszedzie doszukiwac sie sensacji

Gość Michnik Mihnick MnichNICK
Roochanna666!

Gość hgfhgh
no ale ten travolta to ma teraz ponoć przesrane, nie wiem komu się naraził, może tym, co wspomniałaś, bo już kilku kolesiów go oskarżyło o molestowanie. Kto wie, może naprawdę molestował, ale czy byłby na poważnie taki głupi?

Wierzcie że to teoria spiskowa, ja widziałem prawdziwych wodzów świata, Jezuici też są siłą światową.

Gość szynszylex
ponoć 21 czerwca iluminaci mają nam rozwalić stadion narodowy

Gość dfhaseh
Nie moze byc to 21 czerwca. Co najwyzej 11 albo 25. Poczytaj o numerologii

Gość pomaga sie uspokoic
@sofuckinsad przez chwile szukalam łapki by kliknąć w górę :D

Gość pomaga sie uspokoic
@jakie to przerazajace pie**olnijcie sie w leb, nie ma zadnych illuminatow, to tylko jedna z wieluuuu teorii spiskowych, ludzie lubia w takie rzeczy wierzyc i wszedzie doszukiwac sie sensacji na niewiedzy i niedowierzaniu polega siła rządzących tym światem

Gość raczej na wierze,
"na niewiedzy i niedowierzaniu polega siła rządzących tym światem" w takie bzdety :o

Gość ona5556
to u gory to podszyw naprawde 21.06???? kurde to data moich urodzin.....:(

Gość spisek spisek spisek
spisek

Gość gość
jak jej w ogóle można słuchać :o darcie kota, tandeta

Gość gość
Chodzi też o herce-hz. To jest częstotliwość muzyki, nasza naturalna jest 432 hz a iluminacka jest grana z 440 co robi nam sieke w mozgu. To są rzeczy na podstawie faktów naukowych nie wymysły.http://www.zbawienie.com/konspiracjaa440.htm

Gość gość
Czasami mam wrażenie, że ci wszyscy politycy i przywódcy państw są jak marionetki co kto inny pociąga za sznureczki. Np. Makrela w sprawie uchodźców