Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Szansa na zatrudnienie po praktykach

Polecane posty

Chce odbyc praktyki w pewnej organizacji mowia ze jwst mnostwo roboty wiec chetnie mnie wezma jakie sa wg was szanse na to ze po praktykach mnie zatrudnia?

Gość Meleńka 88
cytuje Cie" weż prace i niepierdol :)" Pozdro!:D

malenka wyobraz sobie ze u mnie od juz dwa lata NIEMA pracy nie wybrzydzam jak ty nad jedna oferta

Gość Meleńka 88
ale kiedy ja szukam pracy... a nie mam doświadczenia i chce je zdobyc ! chociaz wlasnie sie na staz zalapac zeby miec jakies doswiadczenie !

Gość nie rozumiem takich ludzi
Szansa jest, ale niewielka. Ja też poszłam na bezpłatne praktyki z nadzieją, że mnie potem przyjmą. A teraz widzę jak coraz to nowsze praktykantki przychodzą i potem odchodzą.. Pożegnałam się już z nadzieją.

Gość Michnik Mihnick MnichNICK
Jest szansa wyr00chać szympansa! Dla goryla wszystko się opyla! Makaka dziś przeyebana sraka! Gibony mają na cukier bony! Małpiatka zgwałciła Tadka! Gibon zaliczył zgon! Orangutana r00chali do rana! Szympans wpadł w trans! Gorylica i jej pica! Pawiany poszły w tany! Minister Siwiec to leniwiec!

Gość nie rozumiem takich ludzi
Znam jedną osobę, która dostała umowę po praktyce, ale nie od razu. Jakoś po 3-4 miesiącach. Potrzebowali kogoś do pracy i zadzwonili do niej.

jeśli się sprawdzisz na praktykach, to masz szanse potem na zatrudnienie, wiadomo. grunt to dać z siebie wszystko. a nawet jak się nie uda, to masz co wpisać do cv :)