Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agamalina

poświntuszmy ;p

Polecane posty

Gość ktoś ...
nie znam, ale wiem jakie jest moje uwielbienie dla kreowania wyimaginowanych światów ;)

Gość ktoś ...
tutaj? czy wolałabyś, żebym Ci je "wyszeptał" na uszko? ;)

Gość ktoś ...
usiądź zatem wygodnie, rozluźnij się i zamknij oczy, pozwól, że moje palce będą masować Twój kark i ramiona, delikatnymi, powolnymi ruchami. jesli pozwolisz, to rozepnę górny guziczek Twojej bluzeczki, żeby zsunąć ją z ramion, teraz nic nie przeszkadza w kontakcie z Twoją gładką skórą ... mogę swobodnie kontynuować masaż, a moje dłonie przesuwają się też na ramiona ... czuję jak pięknie pachniesz

Gość ktoś ...
mogę? zatem ... czuję jak rozluźniasz się pod moim dotykiem, pozwalam więc sobie na to, żeby moje dłonie zsunęły się na Twój dekolt, zanurzając się pod bluzkę. obejmuję nimi Twoje piersi, usta składają pocałunek na karku, tuż pod linią włosów, których zapach wręcz mnie upaja. kolistymi, delikatnymi ruchami pieszczę cudownie miękkie półkule, czuję, jak twardnieją Twoje brodawki ...

Gość ktoś ...
zobaczymy, co wyjdzie :) na razie, nie przestając pieścić piersi, całuję Twoją szyję, skubię zębami płatki uszu, sięgam do Twych lekko uchylonych warg. rozpinam do końca bluzkę i zsuwam ją z Ciebie, mogę teraz podziwiać piękno Twoich piersi ... gładzę dłońmi Twoje plecy, delikatnie łaskoczę boczki, ale po chwili znowu obejmuję dłońmi te dwie cudowności ...

Gość ktoś ...
dłonie przesuwają się po brzuchu, w dół, na uda skryte pod cienkim materiałem spódnicy. podwijam ją powolutku, raz po raz całując Cię w kark. opuszkami palców przesuwam po wewnętrznej stronie Twych ud, czuję jak zadrżałaś ...

Gość ktoś ...
jeden palec rozmyślnie powolnym ruchem przesuwa się po Twym skarbie, wciąż bezpiecznie skrytym pod majteczkami. całuję Cię w usta, mocno i namiętne, nasze języki dotykają się ...

o Chryste ;D jak dobrze, że dziś mam luźno w pracy ;p a ile ty masz lat, podniecający czlowieku? ;D już dawno nikt tak subtelnie nie mówił mi że...nie mówił takich rzeczy ;D

Gość ktoś ...
hm, powiedzmy, że od kilku lat mogę już legalnie nabywać alkohol ;)

Gość ktoś ...
no dobrze, kilkunastu, nie ma co kolorować rzeczywistości nadmiernie ;)

Gość ktoś ...
mam nadzieję, że udało mi się chociaż odrobinę to wspomniane uwielbienie pokazać? :)

to wszystko wyjaśnia...mężczyźni a nie faceci sa jednak bardziej rozeznani w upodobaniach kobiet, albo wiedzą po prostu jak dostać to co chcą ;p

Gość ktoś ...
tu się zgadzamy :) w obu kwestiach :)

Gość ktoś ...
ech, te wszystkie słowa pobudziły tylko mój apetyt :)

Gość ktoś ...
przydałoby się, bo naprawdę zgłodniałem :)

ja kusicielka? ja grzeczna i niewinna, młoda...;D przecież my mówiąc o zgłodnieniu, drogi Sch Witzz, mówimy o pokarmie, to jasne jak słońce, oj ty zbereźniku ;p Ktoś... to co proponujesz? ;p a może przejdźmy do deseru? ;D

Gość ktoś ...
hm, może zbyt śmiało sobie poczynam, ale czy mogę zaproponować nieco prywatniejszą atmosferę? jeśli nie masz nic przeciw temu, to mój adres to dream_stealer@o2.pl :)