Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agamalina

poświntuszmy ;p

Polecane posty

Gość ja to czytam
aga malina niesamowity jest nie?:-) mmmmm..

oczywiście klęcząc przed tobą bez stanika już ;p gdy czuje że ci coraz lepiej podnoszę się, ale powoli błądząc ustami od dołu po szyje uszy i usta...całuje namiętnie lekko przygryzając ci język aż sykniesz z rozkoszy. siadam na biurku. podchodzisz bardzo blisko mnie. łapiesz za biodra i lekko ale stanowczo przysuwasz sobie mnie do swojego skarbu. moje palce wbiją się w twoje plecy...

Gość ktoś ...
wbijam się w Ciebie, stanowczym ruchem, wsuwając się od razu cały ... uwielbiam ten moment. Ty chyba też, sądząc po tym, jak jęknęłaś mi prosto do ucha ...

oczywiście! mocne stanowcze ruchy, już bez ceregieli, za bardzo krew dopłynęła nam do każdej części ;p

Gość ktoś ...
poruszam się powoli, chcąc czuć Cię jak najdokładniej, moja lśniąca od Twych soków męskość zanurza się w Tobie raz po raz ... wbijam się głęboko, Twoje piersi cudownie falują w rytmie moich ruchów, kładziesz się na biurku, a moje dłonie pieszczą je, masują, drażnią brodawki ...

Gość ja to czytam
waldy nie przeszkadzaj jak cie proszę:-P

oooo mmm! przygryzam z rozkoszy własne wargi a dłonie szukają czegoś żeby się złapać, ścisnąć mocno, wygiąć się z rozkoszy !

Gość ktoś ...
przyspieszam, nie mogę dłużej opanować pożądania, unoszę Twe nogi i rozchylam je, chcę żebyś otworzyła się szeroko, tak, żebym wszedł w Ciebie jak najgłębiej tylko mogę ... oboje jęczymy głośno, nasza skóra lśni od kropelek potu, nasze ciała spotykają się z głośnym klaśnięciem ...

Gość ja to czytam
to czytaj i siedz cicho:-P ja już odpływam powoli.........................................................

Gość lajfh9gahfuhauid0ghnaiu
Ale laski potrafią podniecać nawet przez forum

przez te forum mi stanął

Gość ktoś ...
proszę Cię, żebyś wstała i odwróciła się do mnie tyłem. kiedy wypinasz swoją słodką pupcię ląduje na niej moja dłoń, kilka razy, aż się zaczerwienisz. wsuwam się znów w Ciebie, chwytam za włosy jak klacz za lejce i ujeżdżam, w szaleńczym tempie wbijając się w Twe wnętrze. Twoje piersi tak fantastycznie podskakują ...

waldy...te do których sięgam ;D usta ;p i że od zmęczenia już nie moge to chcę więcej i więcej...i mocniej i jeszcze! i głębiej i szybciej i mocniej i wolniej! i nic że jesteśmy śliscy przyciągasz mnie silniej ja ciebie też i dotykam każdą część twojego ciała i rozkoszuję się kazdą minutą... i już dochodzisz to cię torturuje ściskam mięśnie taaam ;p i ty juz nie możesz ale nie pozwalam ci jeszcze kończyć...spowolniamy tempo! chwila przerwy....

ktoś agamalina chyba umarła bo nie odpisuje...

chyba jednak nie :D

miarowne ruchy, równe tempo by potem, za chwile znów zacząć z cała siła! wyginam się tak że kamasutra ...joga to przy ty male wygibasy!

juz myslałem ze jesteś bardzo wygimanstykowana. Oglądałem kiedyś taniec nagiej gimnastyczki. Można zwariowac

Gość ktoś ...
wysuwam się z Ciebie i klękam, sięgając językiem do ociekającej sokami różowej szparki. spijam Twój nektar, rozchylając dłońmi drżące pośladki ... po kilku chwilach znowu jestem w Tobie, unosisz jedną nogę i opierasz się kolanem o krawędź biurka ... trzymam Cię za biodra i przyciągam do siebie, nabijając Cię na swój pal. krzyczysz, drapiesz moje ręce ...

agamalina to nagraj te spazmy rozkoszy i wpuść tutaja :p

Gość ktoś ...
każę Ci klęknąć przede mną, masujesz moją męskość, a po chwili tryska z niej strumień gorącego nasienia, które kroplami przyozdabia Twój dekolt i piersi ...

ale to nie może być koniec. jeszcze! jeszcze jeszcze!- wołam...odpoczywasz troche, ubieramy sie i zmieniamy miejsce idziemy do ciebie! na wielkie łózko do wielkiej wanny! i tam to dopiero sie dzieje!

Gość :D hahahaha
Ja już jadę na ręcznym drugi raz przepierdoliłem już agamalina prawą ręką teraz jadę lewą :D