Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojujhztfop

Kto wierzy w duchy ???

Polecane posty

Gość kojujhztfop

Macie jakies doswiadczenia ????

Gość kojujhztfop
??? Zaczynam straszyc !!!!! Wiekszosc z was mnie uslyszy !!!!!

Gość noxelia nie szalej
eee na kafe? a kto się wystraszy? tu i wampirą jadą jak chcą

Gość Kongregacja Dup Wołowych
Od jakiegoś czasu chodzi za mną duch golonki z chrzanem. A w ogóle, to ten duch nowych czasów też jest straszliwie nachalny, podobnie, jak duch sprawiedliwości społecznej!

Gość dccdd
mi snila sie babcia, z ktora bylam bardzo zzyta, ze mam uwazac. nastepnego dnia o malo co nie potracil mnie samochod, a jak szlam wieczorem z psem to gonil mnie jakis zboczeniec. po tym zdarzeniu pojechalam na cmentarz do babci oddalony o 140 km bo mialam taka ogromna potrzebe, zostalam w tej miejscowosci na kilka dni i przysnil mi sie dziadek, ktory blagal zebym nie jechala nastepnego dnia do domu, zostalam dzien dluzej, na moscie po drodze byl karambol na 15 aut, 3 osoby zginely. zima tego roku uczylam sie na egzaminy kiedy moj pies nagle zaczal szczekac na jeden punkt w pokoju i na niego warczec, a pozniej machac ogonem i tak jakby szedl za czyms, liscie paproci sie poruszyly, uwierz mi, ze w gaciach koszulce i skarpetach bieglam do kolezanki na koniec ulicy bo bylam zesrana ze strachu, a bylam sama w domu i czekalam na brata az wroci z pracy tak sie balam. sasiedzi musieli miec niezly ubaw widzac mnie w sordku zimy z gola dupa i w samych skarpetach biegnaca ulica.

Gość echhhhh :(
Duchy... Nawiedzają mnie od dziecka. :( To takie męczące. Nikt nie może mi pomóc a ja nie jestem w stanie :(

Noxelia moim kochanym wampira ? Toz to niewybaczalne :) A co do dchowja wierze w takei rzeczy i wierze ze naprawde cos w tym jest.