Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 12345

Rzucil mnie po 3 latach

Polecane posty

Gość zalamana 12345

rzucił mnie chlopak po prawie 3 latach bycia razem... było już wcześniej miedzy nami źle, często się kłóciliśmy o byle co, ciągle mu coś we mnie przeszkadzało ale teraz myślałam ze będzie wszystko dobrze. mówił ze mnie kocha tęskni myśli o mnie dożo, ze jednak przeprasza za swoje zachowanie i teraz już wszytko będzie dobrze i nagle po 5 dniach wszystko się popsuło z minuty na minute. nagle zaczął na mnie krzyczeć. i teraz mówi, ze on nie wie czy mnie kocha ze chyba przestał. o co w tym chodzi? ja wiem ze pewnie większość z was napisze żeby dać sobie spokój. ale ja nie potrafię zrozumieć tego zachowania? czemu raz mówi tak raz tak? raz mnie kocha a raz mówi ze to już koniec :(

Gość zalamana 12345
Myślicie ze jak mu pokaże co stracił czyli zadbam o siebie w stu procentach, trochę zmienię styl to to coś da, zacznie na mnie patrzeć znowu tak jak kiedyś?

Gość O co lotto?
Chyba nie tylko jak to zreszta się przyjęło,że związki po 7 latach mają krzyzysy.Chyba po 3 latach też są kryzysy,dużo par rozstaje się po trzech latach.U mnie minęły 3 lata i też niby się rozstaliśmy,ale nadal mieszkamy.On się stara,ale razem nawet nie śpimy w jednym łóżku.I to ja nie wiem co do niego czuje,a On twierdzi,że my to przeznaczenie.

Gość a musisz.....
Zakladac ten sam temat w roznych dzialach?

Gość zalamana 12345
zalozylam tylko tutaj widocznie nie jestem sama:(

Gość fghfgjhgjkj
takie jest zycie, przykro mi

Gość fikmik
Kotek, musisz wziąć się w garść, wypiąć pierś do przodu i pokazać jaką jesteś zajebistą babką. Zapisz się na fitness czy taniec - miej swoją pasję i ciesz się nią, dużo uśmiechaj, wychodź z domu jak najczęściej i ciesz się najpiękniejszymi latami życia. Nie pozwól, żeby jeden niedojrzały facet Ci je popsuł. Widocznie pisany jest Ci ktoś inny, ktoś, kto doceni Twoją zajebistość:) Broń Boże nie pokazuj jak bardzo jesteś nieszczęśliwa bez niego, zacznij żyć pełną piersią, a on sam po czasie zrozumie swoje - choć wtedy moze być już za późno... Powodzenia :D

Gość hakfhal
mi sie wdayje, ze on nie wie co czujesz, dlatego takie hustawki.. niestety.. ale to chyba koniec na prawade.. musisz teraz byc dzielna i nie plaszczyc sie.

Gość lepiej ciesz się
ciesz się z nowych możliwości, bo dotychczas byłaś uziemiona przy jednym dupku, jak w klatce i nawet świata nie widziałaś prze niego, co ty użyłaś? Niewiele , jeśli nie wyobrażasz sobie zycia bez niego...już zaslonił ci swiat i barwy świata................spróbuj posmakować świat bez niego a zobaczysz że może byc lepiej juz straciłaś 3 lata...chcesz stracić jeszcze wiecej? zrozum że ten twój chłoptas właśnie tym się kieruje...on chce poszalec i wiecej poużywac a nie tkwic przy jednej babie...dlatego cię zostawia , oczywiście nie chodzi o to że w tobie coś jest nie tak ...tylko o to że na świecie jest wiele innych i obcych kobiet a on ma ochotę na odmianę A ty ja zastanowisz się co w tobie jest ...to tez zauważysz w soobie chęć na odmianę ...i wykorzystaj to