Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgedididiididi

Co myslicie o takim facecie? który nie zna ortografii ?

Polecane posty

Albo nie ma elementarnej wiedzy albo naprawdę jest dysem. Jeśli to pierwsze- odpada, jesli to drugie- kupiłabym mu słownik ortograficzny

Gość erwrwreerwerw
Rzuć prostaka czym prędzej :classic_cool:

Gość dsgertrettret
Wszelkie dysmózgowia to usprawiedliwienie dla lenistwa i głupoty 🖐️

o nie, ja rozumiem robić od czasu do czasu błąd w jakimś rzadko używanym słowie, czy jakiś mniej rażący, ale "kturyś" albo "chotel" to przegięcie :O :O :O nawet w podstawówce mało które dzieci robią błędy w takich oczywistych wyrazach, straszny obciach, ja bym miała niesmak do takiego gościa :P

Gość równo
Oczywiście, dla tępych pustaczek, człowiek który robi błędy jest skreslony na starcie. Ale facet kurwiarz, ale mówiacy piekne słowka i piszacy bezbłędnie będzie atrakcyjną postacią. No i czy baby nie som gupie? :D

Gość kamil fuks
równo, to nie tak Człowieka, który jest chociaż trochę wykształcony, dysponującego jakimś zasobem wiedzy, rażą takie błędy ortograficzne, wręcz odrzucają. Oczywiście, że osoba waląca takimi błędami, może być miła, uczciwa, mieć szereg zalet, ale ten fakt, jednak wpływa na ocenę tej osoby. Ja też skreśliłbym dziewczynę, która ma taką wiedzę o ortografii. Zapewne, nie miałbym z nią o czym rozmawiać, bo pewnie niczego nie czyta (ktoś regularnie czytający, nie popełnia takich błędów), jej zainteresowania ograniczają się do tego co w telewizji itp. Po prostu nie ma wspólnej płaszczyzny zainteresowań, co nie znaczy, że taka dziewczyna, jest zła, nie miła, czy głupia.

Gość równo
Być może facet jest syslektykiem, dysortografikiem i nie przeszedł stosownej terapii. Mnie chodzi o to, że nie można skreslać człowieka od razu na początku z powodu niepoprawnej pisowni. Tak sobie tylko gdybam bo aby poznać człowieka trzeba chcieć. To tak samo jak wygląd. Okładka nie świadczy o treści.

Gość równo
dyslektykiem * :-P